Завантаження ...
banner
banner

Скільки грошей у Ніжині витрачають на розчищення вулиць від снігу?

Сьогодні, 4 лютого на щомісячній розширеній міжвідомчій нараді про прибирання вулиць Ніжина від снігу прозвітував начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко

прибирання, сніг

Сьогодні, 4 лютого на щомісячній розширеній міжвідомчій нараді про прибирання вулиць Ніжина від снігу прозвітував начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко.

Як було зазначено, відповідно до затверджених програм на 2018 і 2019 роки, було витрачено коштів по мережі на зимове прибирання: 

- у листопаді - 270 тис. грн;
- у грудні - 262 тис. грн.


На січень було передбачено кошти у сумі близько 315 тис. грн на прибирання вулиць від снігу. У лютому - 315 тис. грн плюс придбання паливно-мастильних матеріалів на суму 300 тис. грн. На прибирання снігу у березні - 280 тис. грн.

Під час прибирання використано 5160 л дизельного палива та 1100 газу.

Читайте також: Ніжинські комунальники заготовили ще 69 тон солі 

Як розповів Анатолій Кушніренко, на вулицях міста постійно працюють 24 прибиральники (із запланованих 42+10 робітників з благоустрою) в їх обов’язки входить прибирання зупинок громадського транспорту, тротуарів, пішохідних переходів та інших важкодоступних для прибиральної техніки місць.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: