Завантаження ...
banner

Ніжинський боксер Петро Іванов боротиметься за титул WBC International Gold

Ніжинський боксер Петро Іванов боротиметься за титул WBC International Gold фото

31 липня ніжинський боксер Петро Іванов зустрінеться у поєдинку із представником Мексики, ім’я якого поки уточнюється. У цьому двобої спортсмен боротиметься за титул WBC International Gold. Бій відбудеться у Німеччині.

Про це повідомляє Суспільне.

«Про поєдинок розмови були приблизно два тижні тому, а про суперника я дізнавсь буквально вчора. Мені здається, буде серйозний поєдинок, тому що мексиканці – це хлопці з характером, вони у бою не поступаються, витривалі, фізично сильні. Тому, гадаю, буде цікавий бій. І налаштовуюсь, звісно ж, на серйозну опозицію, і що легко та просто мені в бою не буде».

Читайте також: Що нового у чемпіона світу з боксу, ніжинця Петра Іванова?

З 5 липня розпочинається інтенсивна підготовка: два тренування на день та спаринги в Олімпійському навчально-спортивному центрі у Конча-Заспі. До цього Петро Іванов лише підтримував фізичну форму, тренуючись раз на тиждень. За три-чотири дні до бою Петро Іванов відправиться до Німеччини. В якому саме місті проходитиме бій нині вирішується.

Титул WBC International Gold – це третя сходинка до чемпіонства світу.

«У разі здобуття титулу WBC International Gold у мене залишиться одна сходинка – це WBC Silver. Після цього я зможу битись за повноцінний титул чемпіона світу за версією WBC», - каже Петро Іванов.
Нагадаємо, у 2018 році Петро Іванов здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед молоді та у 2019-му році захистив його. 16 жовтня 2020 року він завоював пояс WBC International Silver.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: