Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина навідався відомий український журналіст (ФОТО)

До Ніжина навідався відомий український журналіст (ФОТО) фото

"Ніжин - камерне місто церква. Ідеальне поєднання малоповерхової забудови й дуже доречної густоти церков. Так ще й яких. Таке відчуття наче гуляєш на межі кількох століть"

Саме так написав про наше ніжне місто відомий український журналіст, відеоредактор "Української правди" Ельдар Сарахман.Разом з командою колег він відвідав всі куточки України, від величних та загальновідомих міст-велетнів, до маленьких, вмираючих сіл.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Унікальне, ідеально провінційне, що лише додає йому неабиякої фактури та свого унікального виразного обличчя. Місто має великий туристичний потенціал. В центрі тривають ремонти доріг та благоустрій. Але, крім цього, має бути смачна кава. Люди прекрасні й відкриті. І якби мене спитали, що варто відвідати у найближчі вихідні, то це однозначно був би Ніжин.

Коли про твоє улюблене місто душевно та тепло пише людина, що побувала у всіх куточках України, відчула вибоїни Марса з Теслою ( Читати по темі: «Tesla» дісталася Марсу на Чернігівщині) та просто є різноплановою та цікавою особистістю, талановитим відеоредактором українського інфоресурсу "Українська правда", то це неймовірне задоволення.

Впевнена, що ніжинці поділяють мою думку та щиро запрошують Ельдара Сархмана на гостини до Ніжина ще...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: