Завантаження ...
banner
banner

ТОВ “НіжинТеплоМережі” має проблеми…

ТОВ “НіжинТеплоМережі” має проблеми… фото

Минулого тижня на засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення про початок опалювального сезону в трьох закладах Ніжина: міськлікарні, пологовому будинку та будинку-інтернаті. Втім, цього не сталося.

Повідомляє: nezhatin.com.ua

В ході сьогоднішньої оперативної наради міський голова Олександр Кодола попросив пояснити ситуацію директора ТОВ “НіжинТеплоМережі” Любов Ісаєнко.

Любов Миколаївна зазначила, що не вважає опалювальний сезон у Ніжині зірваним.

“Підпрємство до опалювального сезону технічно стовідсотково підготувалося. Але є проблема з проплатою до Чернігівгазу. Кошти не платяться з 12 липня поточного року. Насьогодні заборгованість становить 7 млн 680 тис. грн. і, якщо ми до 4 жовтня не заплатимо цю суму, то змушені будемо платити ще й аванс на наступний місяць, тобто ще на 2 млн 67 тис грн більше, – зазначила директор. – Якщо ми не проплатимо ці кошти, нас ніхто не включить до газопостачання”.

Міський голова Олександр Кодола акцентував на тому, що ця заборгованість – це особиста відповідальність підприємства і потрібно потрібно терміново вжити всіх необхідних дій, щоб опалювальний сезон якнайшвидше розпочався.

Також Олександр Михайлович розповів, що 30 вересня був проведений Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України. Одним із питань, винесених на розгляд, було питання підготовки до опалювального сезону 2021-2022 років. Було встановлено ціни на газ для населення та бюджетних установ, підписано меморандум про врегулювання проблемних питань в сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальний період.

Титульне фото з мережі 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: