Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський міський голова відвідав найбільшу виставкову подію світу

Ніжинський міський голова відвідав найбільшу виставкову подію світу фото

День Місцевого Самоврядування міський голова Олександр Кодола зустрів у складі української делегації на найбільшій виставці світу "EXPO-2020" у місті Дубай.

"Завдяки Асоціації міст України та ГО «Наші діти» українські голови міст та ОТГ мали можливість відвідати найбільшу виставкову подію світу. 192 держави представили свої виставкові павільйони. Виставка займає майже 500 га території, триває півроку, очікується, що її відвідає 25 млн людей., - повідомляє Олександр Кодола, - Україна вперше бере участь у такій події та має свій павільйон, який є майданчиком для демонстрації можливостей смарт-підходу у житті: зменшення шкоди для природи, раціонального використання ресурсів та територій, створення стійких і простих продуктів.
EXPO2020 - просто неймовірна подія, яка розриває шаблони і стереотипи, дає нові знання, досвід та інформацію.
Виставка відбувається раз на 5 років в різних країнах. Цьогоріч гасло: «Об‘єднуючи ідеї та розуми, творимо майбутнє». Виставка присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій та нових ідей для створення кращого майбутнього. 
Додам, що наш візит на EXPO-2020 відбувся не за бюджетні кошти".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: