Завантаження ...
banner

Мама Лізи вперше написала про втрату донечки...

Мама Лізи вперше написала про втрату донечки... фото

Дитина - найдорожче, що є у мами... Це найдорожче росія жорстоко відібрала у Ірини Дмитрієвої та вбила маленьку Лізу.

Нагадаємо, що 14 липня росія завдала ракетні удари по Вінниці. Серед загиблих була маленька Ліза. Її мама отримала поранення та знаходилася у лікарні.

Вперше після важкої втрати Ірина написала про доньку. Ці рядки пробирають до сліз...

"Майже місяць минув після жахливої трагедії. Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома. Я на власні очі все бачила і пам'ятаю, але знаходжуся у іншій реальності. Не вірю... І не хочу жити у новій жахливій реальності. Нажаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало. Ми обов'язково з тобою зустрінемося. Моє серце навіки з тобою, моя душа плаче. Кляті нелюди рашисти вбили тебе, і мене..."

Розділяємо сум та біль разом з родиною покійної Лізи. Нехай всі Янголятка спочивають з миром. Світла пам'ять всім діткам, які стали жервами жорстоко "руського міра"...

Ірина також подякувала за підтримку всім людям, які не залишилися байдужими до трагедії родини.

Нагадаємо, перший коментар Ірини після загибелі доньки був записаний знімальною групою італійського телеканалу RAI News 24, яка проникла до реанімації, де лежала жінка.

Комісія із журналістської етики засудила дії фіксера Антона Кудінова.

Представники місцевої влади зазначили, що журналісти не отримали попереднього дозволу на зйомку від від обласного департаменту охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: