Завантаження ...
banner

Троє вчителів з Ніжина стали лауреатами обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Конкурс «Учитель року» вже не один рік згуртовує педагогів Чернігівщини та спонукає узагальнити результати щоденної праці, дає змогу поділитися з колегами власним професійним досвідом і мотивує до самовдосконалення

лауреати, «Учитель року – 2019»

Конкурс «Учитель року» вже не один рік згуртовує педагогів Чернігівщини та спонукає узагальнити результати щоденної праці, дає змогу поділитися з колегами власним професійним досвідом і мотивує до самовдосконалення.

В цьому році обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» проводився у номінаціях: «Вчитель інклюзивного класу», «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров'я» та «Французька мова». У першому турі взяло участь близько 200 освітян Чернігівщини.

У фіналі свою майстерність, компетентність й бажання перемогти демонстрували 23 педагоги.

До фіналу вийшли і троє ніжинських вчителів, які стали лауреатами обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» . Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив начальник Управління освіти Станіслав Крапив'янський.

У номінації «Захист Вітчизни»

Вовченко Володимир Віталійович учитель предмета «Захист Вітчизни» Ніжинської гімназії № 3 Ніжинської міської ради, педагогічний стаж 23 роки, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії.

У номінації «Вчитель інклюзивного класу»

Дворник Наталія Володимирівна учитель початкових класів Ніжинської ЗОШ І-ІІ ступенів № 12 Ніжинської міської ради, педагогічний стаж 25 років, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії.

У номінації «Французька мова»

Павленко Лілія Михайлівна - учитель Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Ніжинської міської ради.

Вітаємо!

Фото Чернігівської обласної ради

лауреати, «Учитель року – 2019»

лауреати, «Учитель року – 2019»


Лілія Павленко (фото із Facebook)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: