Архітектрне проектування - необхідна умова для комфортного будинку

Більшість власників квартир мріють про свій затишний заміський будинок, в якому не буде надокучливих сусідів за стінкою і не виникатиме періодичних потопів з верхніх поверхів.

Більшість власників квартир мріють про свій затишний заміський будинок, в якому не буде надокучливих сусідів за стінкою і не виникатиме періодичних потопів з верхніх поверхів.

Саме приватний будинок гарантує його власнику недоторканість приватного життя, в яке за жодних обставин не будуть втручатися та обговорювати старенькі жіночки на лавочці під під’їздом і діти будуть мати можливість відпочивати та гратися на галявинці з зеленою травичкою замість асфальтових доріжок.

Проект будинку як запорука успішного будівництва

Архітектрне проектування будинків https://ua.dom4m.com.ua/arhitekturnoe-proektirovanie/ дозволяє візуалізувати задум його власника до найменших подробиць за допомогою паперових носіїв та в 3Д форматі. До нього обов’язково долучаються:

  • відповідні розрахунки та пояснення щодо розмірів будівлі, розміщення перегородок, підсобних приміщень та окремих кімнат;
  • проекти облаштувань інженерних мереж, систем водопостачання, газифікації та електричних мереж;
  • деталізоване графічне зображення верхніх та мансардних поверхів будівлі, проект облаштування покрівлі.

В кожному архітектурному проекті, який заради уникнення суперечностей узгоджується з усіма членами сім’ї, наведено розрахунок кількості необхідних для побудови будинку матеріалів чи будівельних конструкцій.

На основі закінченого будівельного проекту відповідні органи погоджують дозвіл на початок будівництва, а відповідна будівельна організація приступає до виконання робіт. Проект будівлі обов’язковий для невеликого за розміром будиночку чи для елітного заміського котеджу, різниця між ними полягає тільки в кількості аркушів, з яких складається проект – чим більший будинок, тим більшою є кількість аркушів в проекту.

Особливості складання проектів

Процес виготовлення проектів на житлові будинки включає в себе декілька етапів, в процесі виконання яких проводиться затвердження технічного завдання на проектні роботи на основі вибраної концепції будинку, його стилю, зовнішнього вигляду та розташування окремих приміщень. Після укладання відповідного договору фахівці компанії DOM4M приступають до розробки ескізного проекту та опрацювання окремих розділів проектної документації.

В залежності від побажань клієнтів компанія DOM4M може запропонувати на їх розгляд типові проекти будинків, що вже побудовані іншими власниками чи виготовити індивідуальний проект відповідно розмірів земельної ділянки її рельєфу чи інших особливостей. В кожному з проектів обов’язково міститься три розділи, що деталізують архітектурні, конструкторські та інженерні рішення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: