Як вибрати ручний штабелер з електропідйомом?

Штабелери з електричним підйомом використовуються для обслуговування виробничих ліній (виконується подача товару), а також, щоб завантажувати і розвантажувати складські приміщення.

Штабелери з електричним підйомом використовуються для обслуговування виробничих ліній (виконується подача товару), а також, щоб завантажувати і розвантажувати складські приміщення.

Штамблер ручний з електропідйомом - альтернатива ручному виду обладнання. Такі моделі гарантують швидку обробку вантажів, скорочують трудовитрати працівників і підвищують рівень продуктивності підприємства. Пропонуємо розглянути основні особливості обладнання та правила вибору.

Штабелери з електричним підйомом використовуються для обслуговування виробничих ліній (виконується подача товару), а також, щоб завантажувати і розвантажувати складські приміщення. Якщо у вас невеликий склад або виробництво, тоді цей варіант обладнання вам ідеально підійде.

На що звернути увагу під час вибору штабелера з електропідйомом?

Під час вибору штабелера з електропідйомом варто враховувати умови експлуатації обладнання. Перший критерій, на який потрібно звернути увагу, це рівень вантажопідйомності. Така техніка зазвичай має вантажопідйомність від 1 до 1,5 тонн. 

Також враховуйте висоту підйому (цей параметр може досягати до 3,5 метрів). Крім того, якщо ви хочете, щоб обладнання працювало безперебійно, враховуйте ємність акумуляторної батареї. Цей параметр впливає на тривалість автономної роботи. Підзарядити пристрій досить просто, для цього підключіть його до розетки в затишному куточку приміщення.

Також варто враховувати габарти і радіус розвороту. Ці показники впливають на компактність роботи і маневреність пристрою в процесі переміщення. Обов'язково передбачте умови експлуатації виробів. 

Переваги використання ручного штабелера

Штабелери з електричним підйомом мають низку суттєвих переваг порівняно з іншими варіантами обладнання. Розглянемо їх більш детально:

  • тривалий термін експлуатації;
  • тривала безперебійна зарядка від акумулятора (завдяки індикатору батареї ви зможете завжди вчасно заряджати пристрій);
  • міцність конструкції, що забезпечується застосуванням надміцної сталі для виготовлення;
  • надійність рульового механізму, що також гарантує легке маневрування.

До того ж, таке обладнання універсальне і підходить для застосування на складських приміщеннях, у виробничих цехах, гіпермаркетах, поштових відділеннях.

Завдяки якісним, надійним і міцним колесам, ви зможете використовувати обладнання на різних підлогових покриттях. Це дуже зручно, оскільки в більшості випадків штабелери застосовуються на нерівних підлогах.

На сайті Pro-stock ви зможете знайти ручні штабелери різних моделей та вантажопідйомностей для вашого бізнесу чи складської діяльності. Вас приємно здивує великий вибір штабелерів від провідних виробників, що гарантує високу якість та надійність використання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: