Зручні, міцні та функціональні: якими повинні бути гаражні ворота?

Сьогодні виробники пропонують великий вибір гаражних воріт. Кожен тип має свої особливості.

Сьогодні виробники пропонують великий вибір гаражних воріт. Кожен тип має свої особливості. Важливою є не тільки ціна воріт у гараж, а й функціональність, міцність виробу. Часто захисна конструкція може просто не підійти з технічних причин. Тоді доведеться шукати альтернативу.

Німецька компанія Hörmann пропонує великий вибір воріт для гаражів і не тільки. Виробник має великий досвід роботи, приділяє увагу найменшим деталям, тому ви можете бути впевнені у міцності і якості усіх конструкцій.

Такі гаражні ворота, купити які можна онлайн, не тільки захистять транспортний засіб і майно від небажаних гостей, а й дозволяють підтримувати оптимальну температуру у приміщенні, доповнюють загальний вигляд подвір’я. У каталозі є сучасні конструкції, оснащені системами автоматизації, які можуть працювати тривалий час без збоїв та не потребують ремонту.

Особливості вибору воріт: що варто врахувати?

Плануєте купити ворота для гаража? Зверніть увагу на такі нюанси:

  • Тип воріт. Офіційне представництво компанії Hörmann в Україні пропонує різні типи воріт: підйомно-поворотні щитові Berry, гаражні секційні ворота та рулонні RollMatic. Не знаєте, які ворота вибрати? Зверніться до менеджерів компанії. Вони допоможуть підібрати варіант відповідно до ваших потреб і бюджету, допоможуть оформити замовлення. У продажу є й автоматика для воріт.
  • Спосіб оформлення. Великий вибір дизайнів та кольорів, тому навіть дуже вимогливі клієнти можуть обрати щось для себе.
  • Захист від корозії. Якщо ви будете встановлювати ворота у місці, де підвищена вологість, то варто обрати варіант із захистом від корозії.
  • Система відкривання. У продажу є ворота з ручною та автоматичною системою відкривання. Такі ворота дуже зручні, їх можна відкривати та закривати без зайвих зусиль.
  • Вартість. Ціна воріт відіграє важливу роль, адже це покупка не один місяць. Обирати найдешевший варіант точно не потрібно. Але і на варто переплачувати. Співвідношення ціни і якості — це про продукцію німецького виробника. І яскраве підтвердження цього — відгуки різних користувачів. За допомогою спеціальної форми на сайті можна розрахувати вартість воріт під необхідний розмір.
  • Гарантія виробника. Перед покупкою варто з’ясувати, чи є гарантія на ворота. Компанія Hörmann на всі види воріт пропонує офіційну гарантію 10 років.

Чому варто обрати продукцію Hörmann?

Шукаєте міцні ворота, які не втратять своїх характеристик та привабливого вигляду навіть через роки? Вдалий вибір — ворота Hörmann та автоматика для гаражних воріт. Ціна воріт приємно здивує, як і якість та швидкість обслуговування. Під час виробництва підприємство дотримуються світових стандартів безпеки. Тут усунено ризик випадкового обриву полотна чи навіть защемлення пальців. А спеціальний комплекс протизламних механізмів блокує доступ зловмисників.

Крім того, ворота — дуже універсальні й підходять для різних прорізів, просто і швидко встановлюються. Якісне герметичне ущільнення по периметру дозволяє зберегти тепло у будівлі. Особливо актуально це, якщо гараж використовують як частину будинку.

Без сумніву, ворота Hörmann — це якість, функціональність та стиль. І надійна інвестиція на роки. Переконайтеся в цьому і ви! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: