Як швидко та без проблем зареєструвати бізнес в Англії чи США

Реєстрація бізнесу за кордоном дозволяє його власникам розраховувати на опанування нових ринків збуту товарів чи послуг з одночасним можливим зниженням податкового тягара, забезпеченням належної конфіденційності власників компаній чи фірм та максимальним захистом їхніх активів.

Реєстрація бізнесу за кордоном дозволяє його власникам розраховувати на опанування нових ринків збуту товарів чи послуг з одночасним можливим зниженням податкового тягара, забезпеченням належної конфіденційності власників компаній чи фірм та максимальним захистом їхніх активів. Для того, щоб зареєструвати компанію у Великобританії, США чи в країнах Європейського Союзу варто скористатися послугами компанії Nexus, фахівці якої допоможуть зареєструвати за кордоном юридичні фірми різних організаційно-правових норм, включно з компаніями з обмеженою відповідальністю (LTD), товариствами з обмеженою відповідальністю (на кшталт всесвітньо відомої Amazon та партнерствами за участю фізичних та юридичних осіб (LLP).

Що входить в перелік послуг з реєстрації фірм за кордоном

Використання послуг компанії Nexus дозволяє клієнтам обрати оптимальну юрисдикцію для реєстрації власного бізнесу за кордоном та вибрати найбільш прийнятний варіант організаційно-правової форми, включно з вартістю та вимогами щодо розміру статутного внеску (капіталу) майбутньої компанії, можливими ставками корпоративних податків та особливостями складання податкової та фінансової звітності.

Послуги компанії полягають в організації практичної частини реєстрації бізнесу включно з:

  • підготовкою відповідного пакету документів, які мають відповідати законодавчим нормам країни, де буде проходити реєстрація;
  • повним супроводом процесу на всіх реєстрації документів та оперативним вирішенням бюрократичних неузгоджень чи проблем;
  • наданням допомоги в розробці установчих документів фірми чи партнерства та відкриттям рахунків в одному чи декількох іноземних банках. 

Після того, як реєстрація компанії в Америці чи в іншій країні завершена, компанія, за погодженням з клієнтом може перебрати на себе функції з бухгалтерського обслуговування створеної фірми, реєстрації торгової марки чи юридичного супроводу договорів.

Які переваги реєстрації бізнесу за кордоном

Реєстрація компанії в Англії зазвичай триває від 5 до 10 днів і для її успішного завершення клієнтам компанії Nexus належить заповнити графи відповідної анкети, вказавши варіанти з можливою назвою нової фірми та зробивши опис діяльності, якою буде займатися новостворена компанія. Також клієнт повинен надіслати скановану копію паспорту разом з селфі, зробленим на фоні сторінки паспорту.

Ведення бізнесу та реєстрація компаній під ключ в Англії чи США значно підвищує статус його власників та підвищує інтерес бізнес-партнерів і контрагентів. Також форми щорічної звітності в поєднанні з лояльністю податкових та фіскальних органів сприяють комфортному та прогнозованому веденню бізнесу в цих країнах.   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: