Пластикові двері: вибір

Сьогодні, коли вибір дверей величезний, металопластикові двері вирізняються унікальним поєднанням міцності, естетики та функціональності.

Сьогодні, коли вибір дверей величезний, металопластикові двері вирізняються унікальним поєднанням міцності, естетики та функціональності.

Як вибрати пластикові вхідні двері? 

Правильно підібрані та встановлені пластикові двері з утеплювачем захищають від холоду краще, ніж металеві: абсолютна герметичність унеможливлює протяги, а високоякісні склопакети та профілі надійно захищають від перепаду температури в приміщенні.

Двері з ПВХ можна встановити на вході в приватний будинок або квартиру. Конструкція, яка призначена для встановлення в якості міжкімнатних або вхідних дверей, вирізняється такими факторами як:

  1. Висока міцність профілю - є замкнуте армування рами і стулкової сталі посиленими куточками.
  2. Види фурнітури - вуличні вхідні двері часто оснащуються спеціальною протиугінною фурнітурою.
  3. Наявність замків.

Практично всі типи пластикових вхідних дверей можуть бути оснащені доводчиками, надійними багатозамковими замками і багатьма іншими аксесуарами.

Зовнішні пластикові двері: колірна гамма 

Пластикові вхідні двері не обов'язково мають бути білими - крім того, сьогодні все частіше встановлюють саме білі. Набагато популярніші кольорові пластикові двері, але їх виготовляють із використанням найрізноманітніших технологій.

Найпоширеніший вид - ламіновані вхідні двері. Ламінування профілю передбачає його декорування полімерною плівкою, яка стійка до навантажень і вицвітання під впливом ультрафіолетових променів.

Палітра плівок для ламінування велика, але все ж обмежена. Таким чином, за допомогою нанесення полімерних фарб можна виготовляти пластикові двері будь-якого відтінку. Фарбування пластикового дверного профілю - досить трудомісткий процес, але в результаті виходить монолітне полімерне покриття, стійке до будь-яких впливів.

Вхідні металопластикові двері зі склом - дуже поширений і звичний дизайн. Але останніми роками замість подвійного скління в якості дверного наповнення використовуються певні панелі. Композитну конструкцію, виготовлену з ламінату високого тиску та екструдованого пінополістиролу, можна встановити замість подвійного засклення або приклеїти до дверей, повністю приховавши профіль і прикрасивши панелями, можливості практично безмежні - тож, обравши таке наповнення, ви можете виготовити вхідні двері в будь-якому дизайні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: