Як успішно провести реєстрацію новоствореного підприємства

Успішне ведення бізнесу стає можливим після реєстрації відповідної юридичної особи у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ), акціонерного товариства чи компанії з іноземним капіталом.

Успішне ведення бізнесу стає можливим після реєстрації відповідної юридичної особи у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ), акціонерного товариства чи компанії з іноземним капіталом. Фізичні особи, які не налаштовані на великі обсяги бізнесових операцій можуть провести реєстрацію фізичної особи-підприємця (ФОП). Успішна реєстрація підприємств можлива тільки після забезпечення збору та заповнення повного комплекту документів та вибору однієї з можливих організаційно-правових форм для ведення бізнесової діяльності. Пришвидшити реєстрацію підприємства, ФОП чи ТОВ можна, скориставшись послугами юристів АО «КФ «Домінанта», які супроводжують процес реєстрації від початку і до кінця.

Як успішно зареєструвати підприємство (товариство)

Реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю за сприяння юристів АО «КФ «Домінанта» передбачає декілька етапів співпраці, включно з проведенням консультацій в приміщенні офісу компанії та визначенням відповідного пакету послуг, який буде оптимальним для клієнта відповідно до обраного ним виду господарської (фінансової) діяльності та організаційної форми господарювання.

Для забезпечення виконання реєстраційних дій клієнту належить підготовити певний перелік даних, використання яких дозволить юристам:

  • обрати назву товариства (підприємства) та порівняти її з наявними в реєстрі юридичних осіб даними та підібрати КВЕДи, за якими новостворена юридична особа зможе здійснювати свою господарську та фінансову діяльність;

  • забезпечити підготовку установчого протоколу та статуту, де буде детально прописано мету діяльності підприємства, порядок прийняття (ухвалення) найбільш важливих рішень тощо;

  • заповнити бланк відповідної заяви до органів державної реєстрації та подати її в передбачені законодавством терміни.

Завершальним етапом реєстрації підприємства є отримання виписки з ЄДРПОУ про присвоєння підприємству унікального номера – коду, який буде незмінним впродовж усього часу діяльності юридичної особи.

Деякі важливі нюанси реєстрації підприємства

Керівники підприємства можуть відкрити розрахунковий рахунок в будь-якому банку тільки після завершення реєстрації юридичної особи та отримання витягу з ЄДРПОУ. Для відкриття рахунку знадобиться завірена належним чином копія статуту підприємства.

Під час реєстрації юридичної особи, за інформацією сайту https://dominanta-law.com/ важливо правильно вказати КВЕДи, які мають відповідати основним напрямкам діяльності підприємства, що зазначені в статуті. Окрім реєстрації підприємства фахівці компанії АО «КФ «Домінанта» допоможуть обрати оптимальний вид оподаткування новоствореного підприємства задля мінімізації податкового навантаження.   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: