Деякі особливості виготовлення та використання кур’єрських пакетів

Непрозорі кур’єрські пакети використовують для попередження та індикації неправомірного втручання (доступу) до вмісту пакету сторонніми особами – зазвичай такі пакети містять спеціальний клапан, який після порушення його цілісності заклеїти повторно без ознак втручання неможливо.

Непрозорі кур’єрські пакети використовують для попередження та індикації неправомірного втручання (доступу) до вмісту пакету сторонніми особами – зазвичай такі пакети містять спеціальний клапан, який після порушення його цілісності заклеїти повторно без ознак втручання неможливо. Замовити пакети кур’єрські без логотипу можна у компанії «ТЕРА ПЛАСТ», крім того, за бажанням клієнта на поверхні пакету може бути нанесено логотип певної компанії, торгової марки чи бренду та/або індивідуальний номер. Використання якісних поштових кур’єрських пакетів є елементом створення певного позитивного іміджу про компанію, яка приділяє достатньо уваги забезпеченню належного документообміну з партнерами по бізнесу чи контрагентами.

Різновиди поштових кур’єрських пакетів

Для упаковки та відправлення особливо важливих документів сьогодні багато компаній та фірм користуються спеціальними поштовими пакетами, які виготовлені з використанням цільного та міцного на розрив поліетилену, що має надійну застібку у формі клейового клапану, що забезпечує захист від несанкціонованого відкриття пакету. Щільність та міцність поліетилену, з якого виготовлені кур’єрські пакети, убезпечує вміст пакету від вологи чи механічного пошкодження.  
Пакети від компанії «ТЕРА ПЛАСТ» можуть виготовлятися за індивідуальними проектними чи дизайнерськими рішеннями, оскільки використання спеціального обладнання дозволяє:

  • нанесення на поверхню поліетиленової плівки як монохромних, так і повнокольорових зображень з високою роздільною чіткістю;
  • розміщення на поверхні пакета написів чи важливих логотипів, які є елементами рекламної компанії та дозволяють збільшити пізнаваність бренду серед широкого загалу поштової продукції;
  • виготовлення пакетів з двоколірним друком, зовнішній вигляд яких є набагато кращим в порівнянні з монохромним одноколірним виконанням.

Деякі особливості виготовлення спеціальних поштових пакетів

Для виготовлення якісних кур’єрських пакетів користуються непрозорим багатошаровим поліетиленом, внутрішній шар якого є чорного кольору, а зовнішній шар має білий колір. Таке поєднання кольорів забезпечує абсолютну непроникність пакету та слугує захистом для забезпечення конфіденційності його вмісту.
Якісні пакети кур'єрські обладнано клапаном, який кріпиться до основи пакету за допомогою спеціального клею, який неможливо розірвати без пошкодження клапану чи самого пакету. Замовники можуть самостійно визначати розміри пакетів та замовити нанесення відповідної інформації на їхню поверхню.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: