Душові кабіни та піддони — відмінне рішення для облаштування ванної кімнати

Душова кабіна має бути максимально місткою та комфортною, щоб вам було зручно там проводити всі гігієнічні процедури. Вибір такої сантехніки часто викликає труднощі, оскільки у продажу представлено різноманіття моделей.

Душова кабіна має бути максимально місткою та комфортною, щоб вам було зручно там проводити всі гігієнічні процедури. Вибір такої сантехніки часто викликає труднощі, оскільки у продажу представлено різноманіття моделей. Вимог до кабін і піддонів багато, адже кожен хоче купити душову на роки, але й недорого. Проте надмірна економія не є гарним рішенням, оскільки сантехніка повинна бути надійною, міцною та легкою у догляді.

Головне призначення душової кабіни

Кабіна являє собою душову з невеликою ванночкою та скляними дверима для уникнення розбризкування води. У продажу можна також зустріти моделі без піддона — вони монтуються трохи інакше. Форма зазвичай прямокутна або п'ятикутна, хоча сьогодні виробники вражають своєю винахідливістю щодо конструкційних рішень.

Душові кабіни мають такі експлуатаційні переваги:

  • компактність, адже вони займають менше місця, ніж ванна;
  • тривалий термін служби, якщо купувати товари відомих виробників;
  • швидкий монтаж і підключення;
  • варіативність дизайнерських рішень — є кабіни з піддоном та без, з прозорим і тонованим склом, великі й маленькі;
  • широкий діапазон вартості. 

Щоб користування душовою кабіною з піддоном чи без нього було комфортним, відповідально підійдіть до її вибору. Краще отримати попередню консультацію спеціаліста, щоб точно виміряти розмір приміщення, де буде встановлюватись сантехніка, та організувати монтаж водопостачання.

На що звертати увагу при виборі піддонів і кабін

Якщо вам потрібна якісна та надійна душова кабіна, зверніть увагу на такі критерії вибору, як-от: матеріал виготовлення піддона, дверей та рами, форма, колір, конструкція, стиль, тип монтажу. Вона може встановлюватися на піддон або прямо на підлогу, тому важливо уточнити цей момент перед покупкою. У другому випадку потрібно подбати про облаштування трапу чи спеціального каналу. Не варто боятися душових кабін зі скла, оскільки зараз є багато різних засобів, з якими догляд за сантехнікою не приносить зайвого клопоту.

Чому варто купити душову кабіну в інтернет-магазині Leoceramika

На сайті Leoceramika кожен має змогу замовити за доступною ціною душовий піддон чи кабіну, орієнтуючись на розміри ванної кімнати та бажану конфігурацію. Асортимент сантехніки дійсно вражає, а ще гарантована якість товарів, оскільки інтернет-магазин співпрацює виключно з перевіреними брендами. Безплатні консультації допоможуть зробити правильний вибір й насолодитися експлуатацією зручної душової кабіни. Доставка товарів з мережі магазинів «Лео Кераміка» передбачена по всій Україні — до Львова, Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Чернівців тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: