Як ефективно налагодити таргетовану рекламу в соцмережах

За допомогою таргетованої реклами можна віднайти певну цільову аудиторію – потенційних клієнтів, які буду мати спільне коло інтересів, єдині переконання, ідеологію, сімейні цінності чи поведінку.

За допомогою таргетованої реклами можна віднайти певну цільову аудиторію – потенційних клієнтів, які буду мати спільне коло інтересів, єдині переконання, ідеологію, сімейні цінності чи поведінку. Використання сервісу Google Ads дозволяє організувати рекламну компанію для певної фірми чи бренду задля підвищення поінформованості про неї певної цільової аудиторії з метою збільшення продаж чи відповідного трафіку на певному веб-сайті. Крім того, такі соціальні мережі як Facebook та Instagram є візуальними платформами, де фахівці компанії Penguin-Team зможуть налаштувати таргетовану рекламу з використанням відео та фотоконтенту, слайдшоу та каруселей.

В чому переваги використання таргету в соціальних мережах

Постійні відвідувачі соціальних мереж належать до «холодної» аудиторії потенційних покупців, тому головним завдання таргетованої реклами а максимальне залучення цільової аудиторії та підігрівання її інтересу до вчинення певних дій, на кшталт реєстрації облікового запису на певному сайті, залишення відгуку чи адреси електронної пошти для зворотного зв’язку тощо. В даному  випадку роль соціальних мереж важко переоцінити адже:

  • відвідувачами соціальних мереж за приблизними підрахунками є аудиторія з чисельністю в 3,2 млрд. чоловік, частину з яких за допомогою facebook ads можна зацікавити певним продуктом та зробити потенційними клієнтами;

  • фахівці компанії Пінгвін-тім легко орієнтуються в соціальних мережах, обираючи цільову аудиторію за демографічними даними, інтересами чи поведінкою відвідувачів, відстежуючи контент задля створення докладного профілю цільової аудиторії та користуючись найбільш релевантними оголошеннями;

  • завдяки ефективному налагоджуванню таргет реклами можна суттєво підвищити показники пізнаваності бренду та забезпечити збільшення трафіку з потенційними клієнтами. 

 Для яких товарів чи послуг ідеальною є реклама в соцмережах

Окрім підвищення пізнаваності певного товару, бренду чи послуги Гугл реклама дозволяє просувати реалізацію товарів, на кшталт біжутерії, предметів гардеробу чи різних смаколиків, придбання яких є імпульсивною дією та залежить від настрою відвідувача соціальної мережі чи його бажання в певний момент часу.

Впровадження таргетованої реклами дозволяє рекламувати певні заходи, SaaS-продукти, wow-продукти чи ноу хау задля ознайомлення з ними більш широкого загалу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: