Найпривабливіше чоловіче фарбування

Як пофарбувати волосся чоловіку, щоб мати привабливий і мужній вигляд? Наочні приклади чоловічого фарбування, які не епатують у повсякденному житті, але надають привабливість будь-якій зачісці

Фарбування волосся чоловікам здається надто жіночним акцентом, тому вони цураються навіть натяку на можливу зміну кольору волосся неприродним чином. Чи дійсно фарбування надає чоловікам менш маскулінного вигляду? Краще подивитись на приклади фарбування волосся серед відомих чоловіків. 

У салоні краси Fastline.Studio камуфлювання сивини виконується професійними засобами бренду American Crew. Бажаючим отримати яскраві тони волосся майстри пропонують фарбування Elumen Play. У будь-якому разі, волоссю буде завдано якомога меншої шкоди, а результат відповідатиме вашим очікуванням.

Відомі чоловіки, які люблять фарбувати волосся

  • Зірка футболу і краш багатьох жінок протягом багатьох років – Девід Бекхем. Скільки разів він міняв стрижку, стільки разів і змінювався попит на неї в чоловічих перукарнях. Чи фарбував волосся призер “Золотого м’яча”? Так, і багато разів. Здебільшого це були різні відтінки блонду і мелірування в складних техніках. 

Зараз чоловік фарбує волосся в стриманий русявий тон, щоб приховати сивину. Але пару років тому він пішов зі своїми синами в салон і зробив таку саму коротку стрижку, як у них! Ромео і Девід пофарбували волосся в сліпучий попелястий блонд, а Круз обрав перлистий рожевий. Чи зробило це їх схожими на жінок? Анітрохи.
 

  • Джонні Депп доводить, що фарбування не обов’язково має бути помітним. Окрім фарбування в абсолютний блонд і вогняний рудий колір для фільмів, містер Депп камуфлює сивину, варіюючи колір волосся від темно-каштанового до теплого русявого тону. 
  • Актор Бред Пітт часто фарбує своє волосся в різні відтінки блонду і світло-русявого кольору. Незважаючи на вік, фарбування досі є в переліку необхідних процедур у його стилиста: будь-яка стрижка ідеально текстурується додаванням відблисків, тіней і світлих пасм.

Тренди в чоловічому фарбуванні, які варто спробувати

Волосся завжди можна повернути до природного кольору, тому фарбування не є незворотньою процедурою. 

  • Ефект вигорілого волосся

Додати текстури в зачіску допоможе мелірування в різних техніках і колорування. Найбільшим попитом користується каліфорнійське мелірування і балаяж, які можуть забезпечити природний вигляд після фарбування, але водночас додаючи сексуальну і привабливу нотку зовнішності. 

  • Омбре

Чоловіки з середнім і довгим волоссям можуть спробувати плавний перехід від світлих кінчиків до природних коренів. Якщо результат не влаштує, то освітлені ділянки можна легко затонувати в натуральний колір або відрізати.

  • Мелірування 

Популярність такого фарбування була на піку в 2000 році, і багато підлітків пробували повторити це вдома. Цікаво, що ефект мелірування залишався привабливим акцентом навіть з відростанням волосся. Сьогодні перевага надається менш різкому контрасту між своїм і освітленим волоссям.

  • Кольорове фарбування

Навіть стрижка buzz cut, пофарбована в блонд, має бунтарський і привабливий вигляд. Багато відомих чоловіків, акторів, фронтменів музичних гуртів і інфлюенсерів фарбують волосся в платиновий блонд і сміливо залишають його контрастувати з темною бородою. Кольорове фарбування може бути будь-яким: від яскравих кольорів а-ля Джокер до стриманих природних відтінків. Можна просто пофарбувати окрему ділянку волосся: скроні, чубчик або потилицю. 

  • Камуфлювання сивини 

Бажання якомога довше зберегти натуральний колір волосся змушує шукати способи замаскувати сиві волоски. Спеціальне тонування, яке діє саме на сиве волосся, здатне вирішити цю задачу. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: