Величезний вибір професійного кухонного обладнання для закладів громадського харчування від інтернет-магазину Profood

Успішність бізнес-діяльності в сфері громадського харчування залежить зокрема, від використання правильно підібраної професійної кухонної техніки, яка використовується для приготування страв в ресторанах та кафе, барах та їдальнях.

Успішність бізнес-діяльності в сфері громадського харчування залежить зокрема, від використання правильно підібраної професійної кухонної техніки, яка використовується для приготування страв в ресторанах та кафе, барах та їдальнях. Якісна та недорога професійна кухонна техніка, яку можна замовити та придбати на сайті інтернет-магазину Profood, відрізняється неодмінно високою якістю та належною продуктивністю, яка відповідає потребам маленьких кафе або невеликих торгових точок. Тут також можна замовити моделі потужного промислового кухонного обладнання, що використовується великими закладами фастфуду, їдальнями та кулінарними відділами супермаркетів.

Як обрати фритюрницю для ресторану чи кафе

Використання професійної фритюрниці дозволяє поварам ресторану чи іншого заклад громадського харчування приготувати багато різноманітних страв на кшталт картоплі фрі та сирних кульок, фалафель та хрумких мітболів впродовж всього лиш п’яти хвилин.

Перед тим, як купити професійну фритюрницю, потрібно детально ознайомитися з її технічними та функціональними показниками, які зокрема залежать від:

  • кількості відділень. Для закладів громадського харчування з оборотом в 300 порційних страв впродовж дня достатньо фритюру, що має тільки одне відділення, в закладах фастфуду, де щоденно готують величезну кількість порцій картоплі фрі чи сирних кульок краще використовувати фритюрниці з двома відділеннями або проводити одночасне приготування страв в кількох фритюрницях;

  • наявності термостату, який виконує захисну функцію та перешкоджає перегріванню обладнання;

  • місткості професійного обладнання, яка дозволяє одночасне приготування великої порції страв. Переважна більшість фритюрниць має ємність від двох до 15 літрів.

Вкрай важливим критерієм вибору фритюрниць є наявність в їхній конструкції крану для зливу використаної олії та якісні показники матеріалу, з якого виготовлена чаша обладнання (зазвичай основу чаші виготовляють з нержавіючої сталі).

Асортимент барного обладнання від інтернет-магазину Profood

Успішна діяльність бару є неможливою без використання високоякісного та надійного обладнання, яке можна замовити на сайті інтернет-магазину Profood, де представлено різні моделі автоматичних кавомашин, кавоварок на піску та турок з вишуканим дизайном, професійних кавомолок, міксерів для приготування молочних коктейлів, фризерів для морозива, блендерів для приготування смузі та льодогенераторів.

Професійне обладнання для бару виготовлено італійськими, німецькими, голландськими, польськими та турецькими фірмами та відповідає європейським стандартам якості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: