Яку спецтехніку, що встановлена на вантажні автомобілі, виготовляють в Україні?

Україна як ніколи потребує великої кількості нової та сучасної спецтехніки різного призначення, яку встановлено на вантажні авто, так як старі автопарки істотно постраждали внаслідок військових дій.

Україна як ніколи потребує великої кількості нової та сучасної спецтехніки різного призначення, яку встановлено на вантажні авто, так як старі автопарки істотно постраждали внаслідок військових дій.

Також слід зазначити, що будь-які вантажні автомобілі, які інтенсивно працюють на об`єктах будівництва доріг або приміщень, сільського або житлово-комунального господарства, з часом втрачають свою первинну новизну, витривалість, працездатність і безвідмовність, а ще варто додати – і функціональну актуальність, адже з часом на ринку з`являються більш сучасні аналоги зі збільшеним набором можливостей та функцій.

Де можна замовити вантажний автомобіль із спеціальною надбудовою?

Зараз будь-якому власнику бізнеса, державного або приватного, замало нові вантажні авто купити у типовому заводському складанні, як то шасі, тягач, самоскид, бортовий автомобіль. Причепи та напівпричепи серійного виробництва теж мають не дуже великий попит.

Сучасний бізнесмен хоче отримати новий вантажний автомобіль або причіпну техніку із додатковим функціоналом, який розташовується в кузовній надбудові (або є її конструктивною частиною), яку встановлено на базову вантажівку. Наприклад, ви можете купити автогідропідйомник (автовишку) на базі вантажних шасі, мікроавтобусів, пікапів, або замовити разом із краном-маніпулятором бортову платформу, яку буде встановлено на вантажні автомобілі або причіпну техніку. Самоскид може мати індивідуальну конфігурацію кузова і потрібну кількість напрямів розвантаження (бічне, заднє, комбіноване, універсальне). А на вантажні шасі, тягачі, причепи та напівпричепи можна замовити монтаж автоцистерн будь-якої місткості, які призначено для перевезення харчових або технологічних рідин (вода, молоко, паливо та ін.).

Звернувшись до відомого українського виробника спецтехніка, компанії «УкрАвтоКомплект», ви можете замовити як вантажні авто у базовій заводській комплектації, так і зробити замовлення на виготовлення сучасної спецтехніки українського виробництва. Незабаром на міжнародній виставці КОМУНТЕХ компанія «УкрАвтоКомплект» продемонструє наступні види спецтехніки, яка базується на вантажних авто:

  • Автогідропідйомники
  • Бортові платформи з кранами-маніпуляторами
  • Автокрани
  • Самоскиди та ін.

Подія відбудеться в жовтні, в Києві, в одному із найкрупніших виставкових центрів столиці України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: