Асортимент та переваги металопродукції, яка виготовляється компанією «Стрийко»

Сучасне житлове будівництво важко уявити без використання довговічних покрівельних та оздоблювальних матеріалів на кшталт металопрофілю, металочерепиці, водостічних систем та сайдингу (блок-хаусу) для обшивки фасадів будинків.

Сучасне житлове будівництво важко уявити без використання довговічних покрівельних та оздоблювальних матеріалів на кшталт металопрофілю, металочерепиці, водостічних систем та сайдингу (блок-хаусу) для обшивки фасадів будинків. Вказані матеріали належать до переліку продукції, яку можна замовити на сайті компанії Стрийко https://stryiko.com.ua/, де за потреби також можна придбати вироби для облагородження прибудинкової території у вигляді швидкомонтажних стовпчиків для огорожі, основу якої складає металевий євроштахетник.

Деякі особливості продукції, яку виготовляється компанією «Стрийко»

Господарська діяльність компанії «Стрийко» розпочалась майже чверть століття тому – в 2000 році з випуску на власних виробничих потужностях металопрофілю, що використовується для спорудження парканів та у вигляді покрівельного матеріалу для житлових, виробничих та господарських споруд. Сьогодні у виробничих цехах компанії задіяно більше 30 новітніх станків, а перелік продукції власного виробництва налічує більше 10 різновидів, саме тому компанія взаємовигідно співпрацює з майже 200 дилерами, а її продукцію можна замовити з доставкою в будь-який населений пункт нашої держави.

Значним попитом у населення, приватних підприємців та фірм користуються різні види продукції, виготовленої компанією «Стрийко» включно з:

  • матеріалами для огорожі – класичними та сучасними, у вигляді готових секцій, профільованого листа для паркана та металевого штахетника, які окрім захисної функції прибудинкової території роблять її більш охайною та привабливою;

  • матеріалів для обшивки фасадів будинків у вигляді панельної дошки, металевого сайдингу та фасадного профнастилу, які захищають стіни будівлі від атмосферних опадів та дозволяють зберігати тепло в будинку з настанням опалювального сезону;

  • покрівельними матеріалами та водостічними системами «Стрийко».

Чому покупці віддають перевагу продукції компанії «Стрийко»

Асортимент продукції, яку випускає компанія «Стрийко» постійно оновлюється, а її якість залишається незмінно високою, що в поєднанні з лояльними цінами приваблює нових покупців, які оплачують тільки вартість придбаного товару, в ціні якого відсутні посередницькі націнки.

За потреби фахівці компанії виїжджають на проведення замірів (виїзд безкоштовний) або за погодженням з замовником проводять безоплатний розрахунок об’ємів продукції за вже готовими проектами. Крім того, клієнти можуть оформити на сайті компанії замовлення на виготовлення нестандартних виробів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: