Кожен чоловік має жінку, яку ніколи не забуде

Чоловіки, як діти... Принаймні так кажуть. Є припущення, що вони прив'язуються до певної жінки, як немовля до матері. Або ж, що вони обирають обраницю схожу на матір. Все це лише припущення, які, найчастіше, невірні.

Чоловіки, як діти... Принаймні так кажуть. Є припущення, що вони прив'язуються до певної жінки, як немовля до матері. Або ж, що вони обирають обраницю схожу на матір. Все це лише припущення, які, найчастіше, невірні.

Проте, все ж таки, кожен чоловік має ту, про яку завжди згадує з неймовірною ніжністю та теплотою. То хто ж вони, ті, які назавжди покорили серця...

1. Дівчина, в яку чоловік закохався в перший раз в житті.

"Перше кохання – воно останнє…!" – так співається в одній відомій пісні. І в дійсності мало хто з чоловіків забув свою першу любов, свої тодішні почуття і відчуття. І не має ніякого значення взаємна ця любов була або нерозділена. Але саме в той момент чоловік подивився на себе з іншого боку і несподівано для себе зрозумів, що жінка здатна змінити все його життя. Перші почуття – найчистіші, найбільш наївні. І нехай навіть ілюзії і мрії з якихось причин не виправдали надій і не збулися, чоловік не забуде свою першу любов ніколи. Саме ця дівчина пробудила в ньому ці світлі і ніжні почуття, і заради її усмішки чоловік був готовий гори звернути і повернути ріки назад.

2. Жінка, яку чоловікові не вдалося добитися

Нехай він любив її набагато менше, ніж інших, а може він її навіть зовсім не любив, але бажав, щоб хоч разочок ця жінка переспала б з ним. Чоловік навіть для цього розщедрився. Але вона все одно не погодилася належати йому. Цим жінка зачепила його чоловіче самолюбство, і це і стало причиною того, що вона назавжди залишилася в його пам’яті.

3. Жінка, яку чоловік втратив

Часто відбувається так, що чоловік усвідомлює, як сильно цінує і любить жінку лише після того, як її більше немає і не буде поруч. Вона пішла, і все життя втратило сенс. Лише після цього чоловік починає усвідомлювати свої помилки, розуміти, що приділяв їй незначну кількість часу, часто ображав її своїм ставленням і вчинками, не зміг оцінити її турботу, теплоту і любов. А тепер вже нічого не повернути, занадто пізно. Вона пішла. І якщо навіть і через значний проміжок часу чоловік полюбить іншу жінку, він завжди буде пам’ятати про ту, яка навчила його любити по-справжньому і розбила йому серце.

Будь-якій жінці приємно усвідомлювати, що вона залишила слід у душі чоловіка, і що він буде пам’ятати її протягом усього життя. Але, погодьтеся, зовсім не має значення, з якими думками і почуттями буде згадувати про вас колишній чоловік. Набагато важливіше знати, що відчуває по відношенню до вас людина, яку любиш сама.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: