Який партнер підходить найбільше за кольором очей

Дослідження американських учених довели, що внутрішня сила людини безпосередньо залежить від кольору її очей. За кольором очей можна визначити не тільки характер і якості особистості людини, а й любовну сумісність.

Дослідження американських учених довели, що внутрішня сила людини безпосередньо залежить від кольору її очей. За кольором очей можна визначити не тільки характер і якості особистості людини, а й любовну сумісність.

Кароокий – кароокий

Такі партнери – обидва лідери. Егоїзм обох часто призводить до сварок і розлучень. Вони постійно борються за лідерство в парі. Шлюб буде можливий, тільки якщо кожен з партнерів буде поступатися один одному і йти на взаємні поступки. Союз двох карооких хороший в тому випадку, коли обидва мають якусь єдину мету і разом її домагаються.

Кароокий – зеленоокий

Цей союз вдалий. Той випадок, коли протилежності притягуються. Кароокий підштовхує зеленоокого до активності і дій, а зеленоокий оберігає кароокого від необачних рішень і небезпек. Зеленоокі люди зазвичай терплячі і розважливі, а у стосунках з ними дуже легко. Вони приймають на себе весь вантаж життєвих проблем і спокійно вирішують всі проблеми в сім’ї. Для примхливих карооких, шлюб з ними вдалий.

Зеленоокий – зеленоокий

Це союз має відмінну сумісність в коханні і шлюбі, але для цих стосунків дуже небезпечнф ревнощі. Люди в такій парі відмінно розуміють один одного. Вони відверті і здатні ділитися всім, що діється в душі. Обидва партнери з зеленими очима будуть іноді сваритися через дрібниці. Адже характери у них майже однакові. Однак, якщо ви будете приймати один одного такими як є, вашим стосункам нічого не загрожує.

Зеленоокий – сіроокий або блакитноокий

Це союз має відмінну сумісність в коханні і шлюбі. Людина з сірими або блакитними очима, зазвичай, від природи дуже жорстока і “сильниа”. Вона завжди займає позицію лідера. У неї часто бувають стреси, під час яких вона стає “слабкою” і шукає підтримки. Шлюб буде прекрасний, якщо зеленоокий партнер буде надавати підтримку блакитноокому, зберігаючи при цьому тінь загадковості та інтересу до себе.

Сіроокий або блакитноокий – сіроокий або блакитноокий

У такій парі немає романтики, чуттєвих зізнань і ласкавих слів. Воно засновані на вигоді і користі. А ще на взаємній повазі. Знайомство і стосунки сильно захоплюють таких партнерів, але з часом, їм стає нудно і нецікаво разом. Такий шлюб часто розпадається, а розлучення супроводжується навіть масою претензій. Зберегти такі стосунки допомагає взаємний прояв ініціативи і спільне бажання бути разом.

Сіроокий або блакитноокий – кароокий

Шлюб між такими парами можливий, але доставляє багато клопоту і неприємностей обом сторонам. Це союз двох дуже різних людей, у яких дуже мало спільного. Їх об’єднує лише взаємна цікавість один до одного. Риси характеру цих партнерів ведуть до частих сварок і розставань.

У всіх стосункам, пам’ятайте одне – будьте терплячі і стримані до свого партнера, приймайте його таким, яким він є. Тоді ви уникнете зайвих і непотрібних сварок, і зміцните свій шлюб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: