Руслан Квінта розповів, чому Ротару майже не говорить про війну

Український композитор та продюсер проєкту "Голос країни" Руслан Квінта прокоментував, чому Софія Ротару не висвітлює повномасштабну війну в Україні, яку розгорнула Росія.

Український композитор та продюсер проєкту "Голос країни" Руслан Квінта прокоментував, чому Софія Ротару не висвітлює повномасштабну війну в Україні, яку розгорнула Росія.

За словами Квінти, Софія Михайлівна, так само як і він, не любить "всього цього показушного" і не хоче піаритися на війні.

"У неї, як і в мене, є з ким спілкуватися. Я взагалі не люблю цього всього показушного. І до війни я жив у своєму творчому світі. Є люди, які розпорошують себе на різні піар-історії, хайп на цьому ловлять, хейтять і так далі. А я свою енергію не хочу розкидати. Софія Михайлівна дуже скромна людина, така, як і я. Вона не любить давати інтерв'ю, і я теж не люблю це робити, не любить зніматись у програмах, я – теж. Ми схожі", - сказав Квінта, пише "КП" в Україні".

Руслан Квінта та Софія Ротару товаришують протягом багатьох років

Ротару композитор назвав скромною людиною, яка інакше висловлює свою позицію і своє ставлення до всього, що відбувається в країні:

"Сенс життя – це коли ти підеш із цього життя, щоб про тебе говорили тоді. Зробити щось таке, щоб люди тебе потім ще згадували й згадували. А не думати зараз: а написали десь про мене чи не написали. Софія Михайлівна така сама. Її непублічність... А що вона має говорити? Вона говорить музикою та піснями, як і я", - пояснив Квінта.

Зазначимо, що Руслан Квінта та Софія Ротару товаришують протягом багатьох років і Квінта написав для виконавиці більше 30 хітів.

Як відомо, від початку повномасштабного вторгнення Софія Ротару перебуває в Україні. Публічно активно зірка не говорить про звірства російських окупантів в Україні. Хоча іноді у сторіз артистки в Instagram з'являються фото на тему повномасштабного вторгнення РФ до України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: