Як вибрати аромати для дому

Кожен дім індивідуальний за своєю атмосферою та інтер’єром. 
Аромати можуть чудово доповнити стиль вашого будинку. 
Які вони бувають, як вибрати і де краще використовувати домашні парфуми, читайте в нашій статті.

Найпоширеніші аромати для дому можна придбати у формі саші, дифузорів, ароматизованих свічок та звичайних спреїв.

Саші – це сухі пахучі суміші з трави, квітів, прянощів, цедри апельсина та лимона. Таку суміш можна зберігати в предметах декору, наприклад, у вазах, або сховати всередину тканинних мішечків. Їх можна зробити своїми руками з натуральних матеріалів, а потім прикрасити за бажанням тасьмою, гудзиками або якоюсь аплікацією.

Такими саше можна ароматизувати шафи, коробки із взуттям чи домашній текстиль.

Дифузор – дуже зручна та легка у використанні річ для ароматизації приміщення. Він складається з флакона з ароматичною рідиною та спеціальних паличок, через які безпосередньо випаровується сам аромат.

Дифузори випромінюють дуже ненав’язливий, але відчутний аромат. Зазвичай їх ставлять у спальні, вітальні чи ванній кімнаті.

Ароматизована свічка – це свічка, яка при печінні випромінює легкий аромат. Вона не тільки наповнить вашу кімнату приємним ароматом, але й допоможе розслабитися та зігрітися холодного зимового вечора. Рекомендуємо використовувати ароматизовані свічки у спальнях чи ванних кімнатах.

Спрей  — флакон з розпилювачем. Це незамінна річ, коли вам потрібно швидко усунути неприємний запах. Найчастіше їх аромати більш прості та швидко вивітрюються. Тримайте такий флакон у туалеті.

Спектр дії аромату дуже широкий! Так, лаванда, ваніль та кориця заспокоюють; лимон, розмарин та кава допомагають підбадьоритися та налаштуватися на роботу; ромашка, евкаліпт і м’ята допоможуть швидше впоратися із застудою, а імбир, троянда, іланг-іланг – чудові афродизіаки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: