У Качанівці знімають український серіал

На території Національного історико-культурного заповідника "Качанівка" в Ічнянському районі Чернігівщини проходили зйомки українського серіалу "Кріпачка"

На території Національного історико-культурного заповідника "Качанівка" в Ічнянському районі Чернігівщини проходили зйомки українського серіалу "Кріпачка"


На території Національного історико-культурного заповідника "Качанівка" в Ічнянському районі Чернігівщини проходять зйомки українського серіалу "Кріпачка".

Зйомки проходили з 23 по 28 липня 2018 р. за участю відомих акторів театру та кіно: Ольги Сумської, Олесі Жураківської, Станіслава Боклана, Марка Дробота та ін.

Про це повідомляє НІКЗ "Качанівка" на своїй сторінці у Facebook.

У серіалі "Кріпачка" розповідається історія 18-річної Катерини. Вона красива, розумна і волею своєї хрещеної матері вихована як справжня панянка, але для всього світу Катерина — лише чужа власність, кріпачка найбагатшого поміщика в Ніжині Червінського. У боротьбі за свою свободу і право бути щасливою їй доведеться пережити смерті найближчих людей, стати власністю жінки, яка її ненавидить і мріє вбити, вижити під час народного повстання, врятуватися від переслідувань маніяка і знову тікати від того, хто хоче отримати її більше всього на світі. Що чекає Катерину в кінці такого страшного і виснажливого шляху до свободи?

Зйомки багатосерійної костюмованої драми "Кріпачка" розпочали минулого року телеканал "СТБ" спільно з кінокомпанією "Film.ua".

Також у 48 серіях драми можна буде побачити й інші мальовничі куточки України: садибу Чечеля (село Самчики, Хмельницька область), замок Вишневецьких (Тернопільська область), музей ім. Пирогова у Вінниці, Житомирську обласну філармонію.











Високий Вал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: