У Ніжині відбувся серпневий освітянський форум. Фото

30 серпня на базі Ніжинської гімназії № 3, відбувся серпневий освітянський форум присвячений питанням, що стосуються нової української школи

30 серпня на базі Ніжинської гімназії № 3, відбувся серпневий освітянський форум присвячений питанням, що стосуються нової української школи


30 серпня на базі Ніжинської гімназії № 3, відбувся серпневий освітянський форум присвячений питанням, що стосуються нової української школи.

Перша частина заходу була присвячена урочистостям і вручення грамот за участі міських очільників і підприємців.

Друга частина форуму була присвячена безпосередньо питанням, що стосуються нової української школи.

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

Реформа НУШ розрахована на роки, адже неможливо швидко змінити освітню традицію, що плекалася в Україні протягом десятків років. Проте зміни вже розпочались. Першокласників у цьому році повинні чекати оновлені класи і свідоцтво про успішність замість атестату.

Під час дискусії на тему «Перспективи та виклики Нової української школи» освітяни обговорювали питання «Чи в правильному напрямку рухаємося?».









































































Фото з сайту Управління
освіти Ніжинської міської ради


mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: