У Ніжині стартували загальноміські спортивні змагання

22 вересня на стадіоні “Спартак” у Ніжині стартували загальноміські спортивні змагання “Спортивний Ніжин — здорова нація”, в яких беруть участь команди фактично усіх шкіл Ніжина

22 вересня на стадіоні “Спартак” у Ніжині стартували загальноміські спортивні змагання “Спортивний Ніжин — здорова нація”, в яких беруть участь команди фактично усіх шкіл Ніжина

 
22 вересня на стадіоні “Спартак” у Ніжині стартували загальноміські спортивні змагання “Спортивний Ніжин — здорова нація”, в яких беруть участь команди фактично усіх шкіл Ніжина.

16 команд, до складу яких входять учні, їх батьки та педагоги, змагаються за унікальний призовий фонд — 350 тисяч гривень.

По темі: Тренажерний зал під відкритим небом з’явиться на вулиці Космонавтів

Відкриваючи змагання, ініціатор їх проведення у Ніжині народний депутат України Олександр Кодола, зазначив, що Ніжин — це місто чемпіонів і має добрі спортивні традиції.

А також депутат передав привіт місту Кропивницькому, де також у ці дні тривають такі ж змагання, і їх ініціатору своєму колезі Олександру Горбунову.

Міський голова Ніжина Анатолій Лінник також привітав учасників і висловив вдячність Олександру Кодолі за його ініціативи та допомогу у розвитку Ніжина.

До привітань долучився і мер міста Херсона Володимир Миколаєнко, який зараз перебуває на Чернігівщині і на запрошення Олександра Кодоли завітав до Ніжина на спортивне свято.

Після урочистого відкриття, розпочалися веселі спортивні естафети і конкурси, які нікого не залишили байдужими. Змагалися та вболівали і дорослі і малі.


Нагадаємо, що наступний етап змагань відбудеться через тиждень 30 вересня, а фінал — 13 жовтня. Саме фіналісти з’ясують кому дістанеться 150 тисяч гривень за перше місце, 100 тисяч — за друге, і 50 тисяч — за третє. Ще 60 тисяч гривень розділять між собою 6 команд напівфіналістів.

Гроші на призи були залучені народним депутатом України Олександром Кодолою з фонду соціально-економічного розвитку. На них школи-переможці зможуть закупити необхідне обладнання для навчального закладу.






























За матріалами Прес-служби
народного депутата України Олександра Кодоли

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: