На Чернігівщині троє братиків шукають родину

Троє дітей, батьків яких нещодавно у судовому порядку позбавлено батьківських прав, шукають родину, про це повідомляє Високий Вал

Троє дітей, батьків яких нещодавно у судовому порядку позбавлено батьківських прав, шукають родину, про це повідомляє Високий Вал


Троє дітей, батьків яких нещодавно у судовому порядку позбавлено батьківських прав, шукають родину, про це повідомляє Високий Вал.

Маленькі козачата: Іван, 2010 року народження, Володимир, 2013 року народження, та Родіон, 2017 року народження, що в даний час перебувають у різних дитячих державних закладах, мріють мати справжню сім’ю та люблячих батьків.

Ваня - гарно навчається, відвідує драматичний гурток, швидкий, товариський, артистичний хлопчик.

 

Володя – допитливий та рухливий, любить грати у спортивні та розвиваючі ігри.

 

Родіон – спокійний, комунікабельний та допитливий хлопчина.



Всі діти здорові та не мають проблем у розвитку.

Якщо Ви впевнені, що ці козаки будуть щасливі поруч із Вами, звертайтеся до служби у справах дітей Прилуцької райдержадміністрації за адресою: 17500, Чернігівська область, місто Прилуки, вулиця Київська, 220, кабінет № 307.

Дізнатися більше про дітей можна за телефоном (04637) 53093.

Дітей можна усиновити, взяти під опіку, до прийомної сім’ї чи до дитячого будинку сімейного типу. Держава подбала і про матеріальну підтримку тих людей, які виявлять бажання виховувати цих дітей. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: