Ніжинські хортингісти здобули кубок переможців на обласному чемпіонаті

6 жовтня в Козельці пройшов Відкритий кубок Чернігівської області з хортингу. У змаганнях взяли участь 7 команд: міст Бровари, Новгород-Сіверська, Семенівки, Козельця, Чернігова й збірна Ніжина, яка була представлена Ніжинською федерацією хортингу та КДЮСШ НМО ФСТ "Спартак"

6 жовтня в Козельці пройшов Відкритий кубок Чернігівської області з хортингу. У змаганнях взяли участь 7 команд: міст Бровари, Новгород-Сіверська, Семенівки, Козельця, Чернігова й збірна Ніжина, яка була представлена Ніжинською федерацією хортингу та КДЮСШ НМО ФСТ "Спартак".

Хортинг — це вид спортивних єдиноборств, створений в Україні. Хортинг позиціонується не тільки як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій.

Кубок обласного чемпіонату здобула збірна команда Ніжина – 10 перших, 7 других, 2 третіх місця. На другому місці – Козелець, на третьому – Бровари.

В особовому заліку І місця взяли: Олександр Левадний, Іван Блащук, Олександр Кривець, Ельдар Мамедов, Іван Коваленко, Іван Блащук, Данило Педора, Дмитро Коваль, Андрій Курлаєв, Нікіта Полівко.

ІІ місця: Денис Єрмоленко, Богдан Максименко, Максим Петренко, Анатолій Рубець, Олексій Дорошенко, Андрій Литовченко, Вадим Квятковський.

ІІІ місця: Давид Хадієв, В’ячеслав Охонько, Святослав Пащенко.

Готували збірну тренери Олександр Васильєв, Євген Нестеренко й тренер-інструктор – Володимир Тимченко.

Інформацію "Правда ТУТ. Ніжин" надав голова Ніжинської КДЮСШ ФСТ "Спартак" Павло Кудлай

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: