Ніжин відвідав Міністр молоді та спорту України: результати зустрічі з Ніжинською громадою

26 листопада до Ніжина з робочим візитом завітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, народний депутат України Олександр Кодола, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш

26 листопада до Ніжина з робочим візитом завітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, народний депутат України Олександр Кодола, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш


26 листопада до Ніжина з робочим візитом завітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, народний депутат України Олександр Кодола, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш.

Мета візиту - це зустріч з спортивною та молодіжною громадськістю міста і району з питань соціально-економічної політики. 

Говорили в основному про гроші, які вже залучили для спортивних цілей і гроші, які ще можливо будуть залучені. Про ситуацію в Ніжині, що вже побудували, а що ще чекає своєї черги. Говорили також про довгоочікуваний басейн для дітей, який знаходиться у школі №16. Що він повинен бути не тільки для учнів даної школи, а і для всіх дітей міста.



Після виступів Ігора Жданова і Олександра Кодоли, всі бажаючі мали можливість задати питання. Звучали питання і про низькі заробітні плати тренерів, про фінансову підтримку спортсменів, необхідні кошти для добудови спортивного об'єкту у Ніжині.

Між тим, депутат Ніжинської міської ради, Директор "Спортивного клубу єдиноборств "Спарта" Костянтин Смалій задав цікаве запитання -  чи необхідно у Ніжині реорганізовувати відділ спорту?.

Нагадаємо, що 6 листопада у Ніжині збирали спортивну еліту Ніжина, щоб обговорити реорганізацію відділу з питань фізичної культури та спорту, а саме об’єднання його з відділом у справах сім’ї та молоді.

Міністр на задане запитання відповів, що це вирішувати тільки міській владі.

Олександр Кодола, у свою чергу заявив, що категорично проти такої реорганізації відділу спорту у Ніжині. Адже відділ працює справно і постійно підтримує спортсменів. 

Тобто, як стало зрозуміло, ніякої гострої необхідності в реорганізації відділу спорту немає. І більш того, така реорганізація може піти не на користь спортивному Ніжину.

Президент та засновник Федерації футболу Ніжина Володимир Мамедов подарував гостям два примірники книги "Закохані у футбол". 

Після зустрічі з Ніжинською громадою, офіційна делегація відвідала міський стадіон «Спартак» та оглянула спортивну інфраструктуру.

























Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: