Звіт Ніжинської поліції за тиждень: почали роботу з пішоходами-порушниками

З 15 по 21 грудня Ніжинським відділом поліції отримано 213 заяв та повідомлень. Розпочато 14 кримінальних проваджень, з них 6 за фактом крадіжок, 3 факти підробки документів, 2 випадки спричинення

З 15 по 21 грудня Ніжинським відділом поліції отримано 213 заяв та повідомлень. Розпочато 14 кримінальних проваджень, з них 6 за фактом крадіжок, 3 факти підробки документів, 2 випадки спричинення


Фото з інтернету

З 15 по 21 грудня Ніжинським відділом поліції отримано 213 заяв та повідомлень. Розпочато 14 кримінальних проваджень, з них 6 за фактом крадіжок, 3 факти підробки документів, 2 випадки спричинення легких тілесних ушкоджень і одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими особами.

Окрім цього складено 174 адміністративні матеріали, на порушників накладено штрафів на загальну суму майже 16 тисяч гривень, у 79 випадках винесено попередження.

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 57 порушень, 2 з яких допущено пішоходами. Поліція звертає увагу на те, що починається робота з пішоходами, а не лише з водіями порушниками. 

3 водіїв керували транспортними засобами перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ще 10 не мали при собі відповідних документів. Окрім цього з вини водіїв допущено 5 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких пошкоджено транспортні засоби, самі водії не отримали тілесних ушкоджень. 


За порушення правил зупинки стоянки складено 9 адміністративних матеріалів. Окрім цього 15 водіїв великотоннажних автомобільних транспортних засобів притягнено до відповідальності.

Також, на минулому тижні поліція працювала в напрямку виявлення порушень у сфері благоустрою населених пунктів. Ніжинською поліцією складено 5 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Зафіксовано 2 факти порушення правил торгівлі на ринках. Окрім цього, мали місце 2 випадки вчинення насильства у сім'ї та 2 - невиконання обов'язків батьками щодо виховання своїх дітей.

Раніше ми писали: На ринку у Ніжині затримали чоловіків, що продавали рибу без дозвільних документів 

Інформацію надано представником Ніжинського відділу поліції Інною Музиченко на щотижневій оперативній нараді при міському голові.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: