У Ніжині оголосили конкурс з перевезення пасажирів на маршрутах № 3,9,11,12 і 13

25 січня відбулося засідання робочої групи щодо вивчення проблемних питань та розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом під головуванням першого заступника міського голови

25 січня відбулося засідання робочої групи щодо вивчення проблемних питань та розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом під головуванням першого заступника міського голови


25 січня відбулося засідання робочої групи щодо вивчення проблемних питань та розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

Раніше ми писали: 
Затвердили нові умови конкурсу для перевізників: що має змінитись
Під час засідання присутні заслухали інформацію, яку надав представник Чернігівського національного технологічного інституту Артем Тарасенко щодо пасажирських перевезень у місті Чернігові, де запущена автоматизована система електронних квитків в тролейбусах. З початку року вже перейшло 30 % містян на електронні квитки. Міська влада планує, що до кінця року перейде половина населення міста. Вже продано 11 тисяч карток, які дійсні протягом трьох років.

У ході наради порушувалось питання щодо нового конкурсу на перевезення по маршрутах № 3,9 та №11, 12, 13, для оголошення якого необхідно затвердити умови та додаткові вимоги до перевізників, які будуть максимально враховані – це, насамперед, якість, комфорт, безпека, відкритість та доступність.

На сайті Ніжинської міської ради вже виставлено оголошення про прийом документів на конкурс:

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

Розпочинається прийом документів від фізичних та юридичних осіб на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1. Маршрут № 39 «Заводська» - вул. Космонавтів»

На маршруті № 39 забезпечується робота 22 автобусів з 19 і більше місць для сидіння та обладнані не менше, ніж двома входами/виходами для пасажирів з автоматичним відкриванням дверей.

2. Сукупність маршрутів: № 11 «Вул. Колгоспна – залізничний вокзал»; № 12 «Вул. Колгоспна – підстанція»; № 13 «Вул. Кунашівська – залізничний вокзал».

На маршрутах № 11, 12, 13 забезпечується робота 6 автобусів з 15 і більше місць для сидіння.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі - до 11.00 години 15 лютого 2019 року.

Для отримання інформації про умови конкурсу, отримання бланків, місце, дата та час проведення засідання конкурсного комітету необхідно звертатися в відділ транспорту та зв’язку управління житлово - комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради, з 8:00 – 17:00 год. за адресою 16600, м. Ніжин, вул. Московська, 20 та за телефоном 7-12-62.

За матеріалами Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: