Ніжинська художниця і дизайнер представила в Брюсселі нову колекцію одягу для дітей

Нову колекцію одягу для дітей представила в Брюсселі українська художниця та дизайнерка Оксана Грек. Про це повідомляється на сторінці Української школи імені Ярослава Мудрого міста Брюсселя - Королівство Бельгія


Нову колекцію одягу для дітей представила в Брюсселі українська художниця та дизайнер Оксана Грек.


Про це повідомляється на сторінці Української школи імені Ярослава Мудрого міста Брюсселя - Королівство Бельгія у Facebook.


«Краще один раз побачити»,  - зазначається під відео із заходу.


У ролику юні моделі демонструють сукні та футболки із зображеннями пухнастих котиків, милих дівчаток, янголяток тощо. Кольорова гама одягу подекуди яскрава і насичена, з перевагою синіх, білих, помаранчевих відтінків, а подекуди дуже ніжна, легка і тендітна.

Після показу художниця знайомить малечу із своєю творчістю, долучає дітлахів до процесу малювання тощо.

Учні Української школи ім. Я. Мудрого м. Брюсселя змогли не лише поринути у дивовижний казковий світ художниці з міста Ніжин, а й поспілкуватися з нею.

Оксана Валеріївна Грек (народилася 17 квітня 1980 в місті Ніжині Чернігівської області) — українська художниця. Живописом захопилася у 2012. З 2013 почала плідно працювати над створенням полотен у стилі декоративного живопису, створила серію «Мамині казки».
























За матеріалами ukrinform.ua
Фото з Facebook

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: