У Ніжині зберуться працівники водних господарств області

Підсумки роботи водогосподарських організацій Чернігівщини за минулий рік розглянули на засіданні колегії обласного управління водних ресурсів, що відбулося 6 березня на базі Борзнянського міжрайонного водного господарства

Підсумки роботи водогосподарських організацій Чернігівщини за минулий рік розглянули на засіданні колегії обласного управління водних ресурсів, що відбулося 6 березня на базі Борзнянського міжрайонного водного господарства


Підсумки роботи водогосподарських організацій Чернігівщини за минулий рік розглянули на засіданні колегії обласного управління водних ресурсів, що відбулося 6 березня на базі Борзнянського міжрайонного водного господарства.

Це перша, так звана «виїзна» колегія, яка відбулася не в стінах Деснянського басейного управління водних ресурсів.

Наступна виїзна колегія відбудеться 28 травня 2019 року у Ніжині, де у стінах міжрайонного управління водного господарства зберуться водники усієї Чернігівщини.



Основним питанням зборів було – підведення підсумків роботи управлінь за 2018 рік. До того ж, значну увагу присутніх, на основні антропогенні впливи на кількісний та якісний стан поверхневих вод зони діяльності управління, звернула начальник відділу використання водних ресурсів та моніторингу вод І. Мороз.

Перед колективом звітували начальники міжрайонних управлінь водного господарства.



Ніжинське міжрайонне управління водних ресурсів, в особі начальника Володимира Тарасенка, звітувало щодо роботи управління та підпорядкованих  експлуатаційних дільниць, зазначивши, що робота дільниць була направлена на збереження цілісності та утримання в робочому стані державних водогосподарських об’єктів, покращення показників роботи експлуатації, забезпечення виконання експлуатаційних заходів, ефективне та цільове використання бюджетних коштів.

«За останній рік більшість заходів торкалися саме покращення протипаводкового захисту, очищення русел каналів та збільшення пропускної здатності каналів, покращення екологічної ситуації, збереження водно-болотних угідь», – зазначив у своїй доповіді начальник Ніжинського міжрайонного управління водного господарства Володимир Тарасенко.

Результат роботи управління Тарасенко відмітив як достойний, але зупинятися на досягнутому не збирається.

Підсумували захід екскурсією у Борзнянський художньо-меморіальний музей «Садиба народного художника України О. Саєнка», яка залишила приємні враження від гостинності Борзни.








Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: