У Ніжині відбудеться перший фестиваль близнюків

У рамках масштабного святкування Дня міста 4 травня відбудеться фестиваль близнюків та близнючок під назвою «Віддзеркалення»

У рамках масштабного святкування Дня міста 4 травня відбудеться фестиваль близнюків та близнючок під назвою «Віддзеркалення»

У рамках масштабного святкування Дня міста 4 травня відбудеться фестиваль близнюків та близнючок під назвою «Віддзеркалення».

Ідея належить Тетяні Федорівні Бассак. «Мені дуже захотілося, щоб ми всі об’єдналися і показали, що в нашому славному місті є люди схожі. Але хотілося не просто показати їхню схожість ззовні, а відчути, як вони живуть, чим займаються, дізнатися про їхні уподобання, хобі. Щоб віднайти близнюків у Ніжині, звернулися до відділу сім’ї та молоді, управління освіти. Кожні школи подали пари. І ми зрозуміли, що в Ніжині такий фестиваль зробити реально, бо таких пар багато. До того ж, крім дітей шкільного віку та студентства, у Ніжині є пари близнюків дорослого та поважного віку. Пошук таких пар ведеться, тож запрошуються схожі, як дві краплі води, дорослі й малі. Нам потрібна потужна реклама, тому вдячна редакції міської газети «Вісті», що включилася в інформаційну кампанію.», - зазначила начальник управління культури.

Наразі здійснюється напрацювання програми. 9 квітня перші дев’ять пар зібрали у малому залі міськвиконкому для спілкування, також була проведена фотосесія, під час якої діти-близнюки розкрились, розповіли про свої захоплення та уподобання.

На День міста на учасників фестивалю «Віддзеркалення» чекає святкова програма, яка розпочнеться парадом близнюків. Родини зі своїм «подвійним щастям» зберуться в приміщенні «Ритму» (вул. Гоголя), о 13.00, де і відбудеться сам фестиваль: концертна програма, презентації сім’ї, конкурс талантів тощо.


Міська газета Вісті
Тетяна Марченко
Фото Валерія Кичка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: