У Ніжині затримали викрадачів елітного мотоциклу

8 квітня до поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що вночі хтось викрав його дороговартісний мотоцикл марки «SUZUKI RF 600», який той залишив біля одного із готелів міста

8 квітня до поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що вночі хтось викрав його дороговартісний мотоцикл марки «SUZUKI RF 600», який той залишив біля одного із готелів міста

8 квітня до поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що вночі хтось викрав його дороговартісний мотоцикл марки «SUZUKI RF 600», який той залишив біля одного із готелів міста.

На розкриття даного злочину було орієнтовано увесь особовий склад кримінальної поліції відділу. Оперативникам дуже швидко вдалося з’ясувати де злочинці залишили крадений мотоцикл. Залишалося лише дочекатися, поки вони прийдуть за здобиччю.

Вже наступної ночі – 9 квітня, двоє молодих чоловіків, нічого не підозрюючи прийшли до схованки, де і були професійно затримані досвідченими поліцейськими.

Виявилося, що два товариші одному з яких нещодавно виповнилося 18, а інший на рік старший від нього, родом із Житомирської області, де вже встигли заробити собі «злочинної слави». Чоловіки спеціалізуються на угонах дорогих мотоциклів. До Ніжина їх привело і бажання наживи і інстинкт самозбереження, адже вже протягом тривалого часу розшукуються оперативниками інших областей.

Обом вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Наразі підозрюваним вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: