У Ніжині люди масово долучилися до прибирання і благоустрою річки Остер

19 квітня, працівники ДП «Ніжинський лісгосп» запрошували всіх бажаючих попрацювати на благо міста та облагородити територію поблизу річки Остер

19 квітня, працівники ДП «Ніжинський лісгосп» запрошували всіх бажаючих попрацювати на благо міста та облагородити територію поблизу річки Остер


19 квітня, працівники ДП «Ніжинський лісгосп» запрошували всіх бажаючих попрацювати на благо міста та облагородити територію поблизу річки Остер. 

Ця невеличка акція виявилася набагато масштабнішою, ніж думали організатори, адже зібралося більше 60 чоловік! Студенти та викладачі медичного коледжу, представники третьої школи працювали з лісівниками пліч-о-пліч, вигребли та вивезли минулорічне листя, обрізали сухе гілля та висадили більше двох десятків молодих дубків.

Тож будемо сподіватися, що добра справа дасть свої плоди, і вже через декілька років тут можна буде відпочити від літньої спеки під затишними кронами молодих дерев.







Того ж дня, 19 квітня, напередодні Дня Довкілля, працівники Ніжинського міжрайонного управління водного господарства організовано вийшли на прибирання берегів вздовж річки Остер.

Бажання навести лад біля річки виявили і працівники Ніжинського МУВГ та підпорядкованої управлінню Ніжинської експлуатаційної дільниці.

У процесі роботи було зібрано сміття на міському пляжі, прибрано рештки їжі, що залишають недобросовісні відпочивальники на зоні відпочинку, а також за допомогою багра із річки дістали весь непотріб, який туди випадково потрапив.

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: