На благодійних концертах для Соломії зібрали більше 7 тисяч гривень

Дорогі ніжинці! Ми зробили це разом! Щиро дякую Вам за те, що прийшли на наші благодійні концерти "Від серця до серця" й підтримали сім'ю Оксани й Дмитра Лукашенко у такій скрутній ситуації

Дорогі ніжинці! Ми зробили це разом! Щиро дякую Вам за те, що прийшли на наші благодійні концерти "Від серця до серця" й підтримали сім'ю Оксани й Дмитра Лукашенко у такій скрутній ситуації


"Дорогі ніжинці! Ми зробили це разом!

Щиро дякую Вам за те, що прийшли на наші благодійні концерти "Від серця до серця" й підтримали сім'ю Оксани й Дмитра Лукашенко у такій скрутній ситуації. Ми з Вами разом зробили дуже важливу добру справу. Ви подарували цій сонячній дівчинці Соломії частинку любові й тепла Ваших сердець. Немає нічого важливішого за Життя!

Як ідейний організатор акції, хочу прозвітувати перед громадою міста, що під час 2-х концертів зібрано 7 тисяч 106 грн. + 5 грн. комісія. Вийшло 7111 грн.

Гроші я вже перерахувала на рахунок мами Соломійки Оксани Лукашенко," - повідомляє Яна Хмелюк.



Підтримати благодійну акцію «#ВрятуйЖиттяСоломіїЛукашенко» вирішив колектив Школи мистецтв при Ніжинському коледжі культури й мистецтв (директор – Володимир Дорохін). Так, у концерті «Від серця до серця» прийняли участь учні школи мистецтв Дарина Сугак, Владислав Разон, Юлія Казимір, Аліса Царенко (клас викладача Марини Батрак), викладачі Ольга Кобзар, Дмитро Хижняк, хореографічні колективи: «Фієста» (керівники – Інна Мойсеєнко та Юлія Стеценко), «Парадокс» (керівник – Наталія Пономаренко) та «De Vant» (керівник – Ольга Березинець), дитячий хор «Соняшник» та вокальний ансамбль «Джерельце» (керівник – Марина Батрак). 

Також, у концерті прийняли участь запрошені співаки з інших міст, випускники факультету культури і мистецтв НДУ ім. М. Гоголя: заслужена артистка України Оксана Кривець-Нестеренко (м. Київ); лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Ярослав Йотка (м.Конотоп/м.Ніжин), Юлія Шешеня-Хильченко (м. Конотоп) та Яна Могильна-Хмелюк (м.Кам’янець-Подільський). 

Допомогу надали й знане в місті подружжя – Наталія та Анатолій Копиці, депутат міськради Олександр Шалай, начальник Управління культури Тетяна Бассак та її заступниця Антоніна Купрій, директор Ніжинського коледжу культури і мистецтв Володимир Дорохін.

Скриньки для збору коштів організаторам концерту надав Благочинний настоятель Храму Всіх Святих отець Сергій Чечин. 

"Низький уклін Вам, дорогі ніжинці!
 
Бажаю Вам усім Любові у всіх її проявах Многая і благая літа!," - пише ідейний організатор акції Яна Хмелюк.





















































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: