Ніжинський авіазагін співпрацюватиме з Чеською Республікою?

3 червня розпочався робочий візит Генерального директорату Пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки в Україну. Очолив іноземну делегацію Генеральний директор відомства Драгослав Ріба

3 червня розпочався робочий візит Генерального директорату Пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки в Україну. Очолив іноземну делегацію Генеральний директор відомства Драгослав Ріба


3 червня розпочався робочий візит Генерального директорату Пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки в Україну. Очолив іноземну делегацію Генеральний директор відомства Драгослав Ріба. Повідомляє сайт "Нежатин".

Делегація завітала до Спеціального авіаційного загону ДСНС України, що знаходиться у м. Ніжин Чернігівської області, аби ознайомитись з його матеріально-технічною базою.

Детальніше про це журналістам нашого видання розповів командир авіазагону Іван Коробка: «Наші перемовини з Чеською республікою направлені на співпрацю. На минулому тижні відбувся візит голови ДСНС Миколи Чечоткіна до Чеської республіки. І цей тиждень почався зі зворотного візиту. Його цілю є ознайомлення зі структурою ДСНС України та її підрозділів», – розповів командир.

На питання: «Чому саме їх зацікавила саме авіація?» – Іван Коробка відповів, що керівництво Пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки зацікавлено саме у використані нашого авіаційного підрозділу для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Чеської республіки.

Цього дня ніжинські рятувальники показали свої можливості, розказали про укомплектованість авіаційної техніки та про готовність до завдань льотного складу. У результаті ознайомлення будуть прийняті відповідні рішення.

Крім того, в рамках візиту в Україну вже відбулось ознайомлення із матеріально-технічною базою ДСНС України у м. Ромни Сумської області Спеціального авіаційного загону ДСНС України. Наступний візит буде до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Головного управління ДСНС у Львівській області.

Марина Волинець для сайту "Нежатин
















































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: