Ніжин рясніє ДТП

ДТП у нашому місті – не рідкість. Так, зі слів завідуючої Ніжинським відділенням екстреної (швидкої) допомоги Ірини Корчевої, на вихідних сталося дві таких пригоди і одна сьогодні. 15 червня в ДПТ постраждали троє

ДТП у нашому місті – не рідкість. Так, зі слів завідуючої Ніжинським відділенням екстреної (швидкої) допомоги Ірини Корчевої, на вихідних сталося дві таких пригоди і одна сьогодні. 15 червня в ДПТ постраждали троє


ДТП у нашому місті – не рідкість. Так, зі слів завідуючої Ніжинським відділенням екстреної (швидкої) допомоги Ірини Корчевої, на вихідних сталося дві таких пригоди, і одна сьогодні.

Раніше ми писали "На Шевченка сталася ДТП. Фотофакт"

15 червня в ДПТ постраждали троє ніжинців. Вранці (8. 44) навпроти мережі "АТБ" на перехресті зіткнулися двоє авто. В результаті 23-річний чоловік з місця пригоди потрапив до травматології, адже отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом кісток носу та множинні садна нижніх кінцівок. Зазнали ушкоджень і пасажирки одного з авто, ними виявилися дві жительки Ічні, (ймовірно, мати та донька). У 49-літньої жінки – струс мозку та різана рана на лобі, а у 20-літньої дівчини – забій м'яких тканин плеча.

Далі – більше. 16 червня в результаті ДТП постраждалих аж четверо! Усі вони – жителі с. Берестовець Борзнянського району. Компанія чоловіків на "ВMV" врізалася в дерево о 21. 34. Пригода трапилася біля повороту на базу відпочинку "У Дорофєя". Травмувалися всі. У 27-літнього водія – закрита черепно-мозкова травма, садна обличчя та рвана рана передпліччя; у 30-річного пасажира – гематома в області ока, у 21-річного берестовчанина – рвана рана на нозі, у 28-річного пасажира – струс мозку та розсічена рана на голові.

Сьогодні, 18 червня, на жаль, теж не обійшлося без ДТП. Вранці (о 7.30) на вулиці Носівський Шлях (біля заводу "Прогрес") 43-літній ніжинець їхав на велосипеді, ймовірно, на роботу. Його збив водій "Мазди". Крім потрясіння, потерпілий отримав ще й закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій правої ноги та садна кінцівок. 

Валентина Пильник
Фото з мережі Фейсбук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: