Ніколи не забуваю про своїх земляків

Товариство «Чернігівське земляцтво» - це громадська організація створена в 1996 році, яка об'єднує громадян, що народилися, навчались чи працювали на Чернігівщині. Вже понад 20 років дана громадська організація

Товариство «Чернігівське земляцтво» - це громадська організація створена в 1996 році, яка об'єднує громадян, що народилися, навчались чи працювали на Чернігівщині. Вже понад 20 років дана громадська організація

ІМІДЖ


Товариство «Чернігівське земляцтво» - це громадська організація створена в 1996 році, яка об'єднує громадян, що народилися, навчались чи працювали на Чернігівщині. 

Вже понад 20 років дана громадська організація допомагає своїм землякам. Ніжинське відділення земляцтва очолює Олександр Харченко - кандидат у народні депутати Верховної Ради України від 209 округу.

Цього року у квітні ГО «Ніжинське міськрайонне земляцтво» виступила спонсором у міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»)». Всі команди були нагороджені грамотами і подарунками, а перемогу у міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура» здобула команда міського ліцею, друге місце – ЗОШ №9, а третє – ЗОШ №15. Трійка переможців отримала грошові призи (15, 10 і 5 тисяч гривень відповідно). А всі інші школи-учасники за участь у військово-патріотичній грі отримали подарункові грошові сертифікати на придбання будь-яких товарів в інтернет-магазині номіналом в 1 тисячу гривень.

27 червня Олександр Володимирович відвідав ЗОШ №9. Директор школи Володимир Рибак розповів, що за отримані призові гроші від Ніжинського земляцтва, школа придбала нові спальні мішки і каремати. Ці туристичні атрибути діти будуть використовувати вже у наступному навчальному році.

Також, завдяки своєму авторитету Ніжинське земляцтво «вибило» в минулому році субвенцію з державного бюджету на придбання техніки для освітніх закладів Ніжина та району - 300 тисяч гривень за минулий рік. 

З цих коштів у їдальню ЗОШ №9  була придбана промислова посудомийна машина.

Також, з цієї субвенції 50 тисяч гривень було виділено на доукомплектування спортивної зали у Вертіівці.


ГО «Ніжинське міськрайонне земляцтво» на чолі з Олександром Харченком розвиває освітні заклади і своїми коштами, і вправляється залучати кошти з центрального бюджету.

І все це не перед виборами, а протягом більш ніж 20-ти років!
 
















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: