Місячник підтримки підприємництва: вже незабаром у Ніжині

Вже на наступному тижні у Ніжині розпочнеться Місячник підтримки підприємництва. Є відповідне розпорядження міського голови. Місячника підтримки підприємництва пройде з 02 серпня по 02 вересня

Вже на наступному тижні у Ніжині розпочнеться Місячник підтримки підприємництва. Є відповідне розпорядження міського голови. Місячника підтримки підприємництва пройде з 02 серпня по 02 вересня


Фото із святкування Дня підприємця у Ніжині, 2017 рік

Вже на наступному тижні у Ніжині розпочнеться Місячник підтримки підприємництва. Є відповідне розпорядження міського голови.

Місячника підтримки підприємництва пройде з 02 серпня по 02 вересня. План заходів:

1. Внесення пропозицій щодо кандидатур суб’єктів господарювання  для відзначення до свята «День підприємця».
 
2. Розміщення в засобах масової інформації публікацій та матеріалів про успішні підприємства та підприємців міста Ніжина. 

3. Висвітлення в засобах масової інформації результатів діяльності Ніжинського МРЦЗ щодо сприяння розвитку підприємництва, історій успішних підприємців з числа колишніх безробітних.

4. Проведення зустрічей з обговорення актуальних питань ведення підприємницької діяльності.

5. Забезпечення надання спеціалістами органів державної влади та компетентними фахівцями з питань підприємництва консультацій щодо організації та провадження підприємницької діяльності, дотримання законодавчих актів.
 
6. Проведення «круглого столу» з суб’єктами підприємництва міста щодо обговорення актуальних питань ведення підприємницької діяльності.

7. Проведення свята та відзначення кращих суб’єктів підприємництва міста Ніжина (в рамках заходу придбання бланків подяк, рамок для бланків подяк, квітів, послуги з оренди залу, послуги з розміщення публікацій в засобах масової інформації).

Указом Президента № 1110/98 від 5 жовтня 1998 року встановлено, що День підприємця  відзначається у першу неділю вересня. Тобто, цього року святкування Дня підприємця припадає на 1 вересня.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: