Біля сміттєвих майданчиків Ніжина розмістять інформацію, як правильно ними користуватися

2 серпня відбулась робоча нарада з питань благоустрою Ніжина. В нараді взяли участь міський голова А. Лінник, радник міського голови С. Осадчий, заступник начальника УЖКГ та Б С. Сіренко, директор КП «ВУКГ» В. Корман, головний спеціаліст відділу

2 серпня відбулась робоча нарада з питань благоустрою Ніжина. В нараді взяли участь міський голова А. Лінник, радник міського голови С. Осадчий, заступник начальника УЖКГ та Б С. Сіренко, директор КП «ВУКГ» В. Корман, головний спеціаліст відділу


2 серпня відбулась робоча нарада з питань благоустрою Ніжина. В нараді взяли участь міський голова А. Лінник, радник міського голови С. Осадчий, заступник начальника УЖКГ та Б С. Сіренко, директор КП «ВУКГ» В. Корман, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Т. Чепурна та начальник інспекції з благоустрою Ю. Кошель.

Присутні розглянули протокольні доручення попередньої наради щодо встановлення відеокамер на центральній площі міста та точки їх розміщень; 

Читайте також "На сміттєзбиральних майданчиках планують встановити відеофіксацію"

стану виконання робіт по реконструкції площі; проведення паспортизації парків і скверів; облаштування та благоустрій тротуарів; планування земельної ділянки для нового кладовища; укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів з гаражних кооперативі; підрізки дерев; водовідведення по вул. Незалежності; схеми санітарного очищення міста; встановлення інформаційних покажчиків напрямку дорожнього руху по місту; розмітки і знаків дорожнього руху на розі вулиць Незалежності, Б.Хмельницького та Синяківської; дотримання графіків руху громадського транспорту та озвучення зупинок; черговості виконання ремонтних робіт по вул. Батюка тощо.

За дорученням міського голови  заступник начальника УЖКГ та Б С. Сіренко надала розроблену план-схему розміщень сміттєвих урн у сквері Гоголя. Також учасники наради обговорили кількість урн та їх вартість залежно від зовнішніх характеристик.

Під час розгляду питання щодо укладення договорів на вивезення  твердих побутових відходів з гаражних кооперативів начальник інспекції з благоустрою Ю. Кошель доповів, що інспекцією складаються протоколи на голів гаражних кооперативі за не виконання законних вимог. Сума стягнень коливається від 850 грн. до 1700 грн., а вартість за вивезення твердих побутових відходів, відповідно до умов договору, з одного гаража становить 5 грн.

С. Сіренко доповіла, що на виконання контрольного доручення щодо дотримання графіків руху на маршрутах громадського транспорту були проведені на минулому тижні рейди працівниками транспортного відділу. В ході перевірки зафіксовані порушення на деяких маршрутах, про що було складено акти. А. Лінник доручив управлінню проводити перевірки постійно та доповідати про виявлені недоліки.

Міський голова  звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій парків і скверів щодо підрізки дерев та косіння трави, благоустрій та чистоту зупинок громадського транспорту, освітлення по вул. Прилуцькій.

По закінченню наради директор КП «ВУКГ» В. Корман представив зразок інформаційних матеріалів, які будуть розміщені біля сміттєвих майданчиків щодо правил користування майданчиками для збору твердих побутових відходів.

По всім піднятим питанням надані протокольні доручення з конкретними термінами їх виконання.

За матеріалами Офіційний сайт Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: