Робота Ніжинської місцевої прокуратури зі зверненнями громадян

Протягом 8 місяців поточного року Ніжинською місцевою прокуратурою та її відділами розглянуто 208 звернення громадян. Серед загальної кількості звернень, які надходять до місцевої прокуратури

Протягом 8 місяців поточного року Ніжинською місцевою прокуратурою та її відділами розглянуто 208 звернення громадян. Серед загальної кількості звернень, які надходять до місцевої прокуратури


Протягом 8 місяців поточного року Ніжинською місцевою прокуратурою та її відділами розглянуто 208 звернення громадян.

Серед загальної кількості звернень, які надходять до місцевої прокуратури, значна кількість стосується питань, які вже не віднесено до компетенції прокуратури, у зв’язку з тим, що органи прокуратури законодавчо позбавлені функції нагляду за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержанням законів з цих питань органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами (загального нагляду) та нагляду за дотриманням законодавства про звернення.  Тому звернення вказаної категорії скеровуються для вирішення до інших відомств.

За вказаний період місцевою прокуратурою  направлено для вирішення до інших відомств 170 звернення громадян.

94 звернення громадян прийнято працівниками прокуратури на особистому прийомі, з них 23 – керівником прокуратури.   

Факти порушення строків розгляду звернень відсутні. 

Нагадуємо, що керівництво місцевої прокуратури особливу увагу приділяє особистому прийому громадян як за основним графіком на місцях, так і за місцем їх проживання.

З розкладом прийому громадян у Ніжинській місцевій прокуратурі та іншою інформацією щодо прийому звернень можна ознайомитись на стенді, який облаштовано на першому поверсі в приміщенні Ніжинської місцевої прокуратури ( м. Ніжин, вул. Овдіївська, 2). 

Графіки виїзних приймалень щомісяця висвітлюються в місцевих засобах масової інформації, включаючи інтернет веб-сайти.   

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: