Вільно говорить українською та англійською і має незвичну зовнішність. Історія Лілії Кравченко

Коли ця дівчина йде Ніжином, всі обертаються. Лілія Кравченко — студентка-другокурсниця факультету іноземних мов Ніжинського державного університету, повідомляє nizhyn.city. Незвична зовнішність

Коли ця дівчина йде Ніжином, всі обертаються. Лілія Кравченко — студентка-другокурсниця факультету іноземних мов Ніжинського державного університету, повідомляє nizhyn.city. Незвична зовнішність


Коли ця дівчина йде Ніжином, всі обертаються. Лілія Кравченко — студентка-другокурсниця факультету іноземних мов Ніжинського державного університету, повідомляє nizhyn.city.

Незвична зовнішність у Лілії від тата, проте дівчина ніколи його не бачила. Вона тільки знає, що його ім’я починається на літеру У і що він родом з Нігерії. Лілія ж родом з села Пилятин у Козелецькому районі. Мама дівчини зустрічалася з африканцем — народилася донька. Але життя не склалося. Згодом жінка створила іншу родину. У Лілі є братик і сестричка.

Дуже красива — кажуть про неї подруги. Лілія переконана, що її зовнішність оригінальна та унікальна. Вдома її називають — наше сонечко, а іноді мама кличе Пантера, можливо, за характер. Ім’я Лілія дівчинці дала мама, бо їй дуже до душі ці квіти.

 
Ліля Кравченко з подругою Олександрою Землянською

Ліля обрала факультет іноземних мов, бо з 5 років вивчала англійську. Володіє нею вільно. Мріє після закінчення виїхати за кордон, куди ще — не знає, але у планах обов’язково відвідати Африку.

У Лілії багато друзів. У столиці спілкується з афроамериканцями. Коли з ними говорить українською, дивуються її чистій вимові. Пригадує випадок: «На першому курсі під час першої лекції латинської викладач запитала, чи всі розуміють українську і подивилась на мене».

Десять років займалась народними танцями. Коли їздили на гастролі з колективом «Пролісок», багато хто з глядачів хотів сфотографуватися з колоритною україночкою у народному вбранні. Зараз бере участь у фотосесіях. Навіть знімалася у кіно, хоча тільки в епізодичних ролях, але це вже досягнення.

Одне з хобі дівчини — читання. Із зарубіжної літератури найулюбленіша книга Оскар Уайльд «Портрет Доріана Грея», з українських класиків любить Тараса Шевченка. Найулюбленіша страва — червоний борщ.

Лілія вважає, що головне — не зовнішність, а внутрішній світ людини.

Тетяна Марченко для nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: