Поліція затримала грабіжника, який на вулицях Ніжина «полював» на жінок

2 жовтня до поліції надійшло повідомлення про грабіж на одній із вулиць м. Ніжина. Невідомий молодий чоловік вирвав з рук жінки гаманець та втік через двори багатоповерхівок

2 жовтня до поліції надійшло повідомлення про грабіж на одній із вулиць м. Ніжина. Невідомий молодий чоловік вирвав з рук жінки гаманець та втік через двори багатоповерхівок


2 жовтня до поліції надійшло повідомлення про грабіж на одній із вулиць м. Ніжина. Невідомий молодий чоловік вирвав з рук жінки гаманець та втік через двори багатоповерхівок.

Поліцейськими відділу з’ясовано, що того дня 57-річна місцева жителька поверталася додому з магазину. Гаманець несла у вільній руці, коли помітила, що назустріч їй іде невідомий, молодий чоловік. Раптом він штовхнув її на землю і почав виривати з руки гаманець. 

Потерпіла, незважаючи на сильний переляк, намагалася перешкодити нападнику, а коли гаманець вже був у руках грабіжника – навіть бігла за ним по вулиці, але той спритно втік через двори будинку.

Незважаючи на те, що поліцейські мали деякі прикмети злочинця, інформацію про його одяг, пошуки грабіжника ускладнилися відсутністю камер відео спостереження у житловому мікрорайоні. Довелося докласти зусиль, перш ніж встановили особу підозрюваного.

Ним виявився 33-річний місцевий житель, який, попри свій молодий вік вже шість разів отримував вирок суду за вчинення умисних злочинів. Востаннє, у місцях позбавлення волі перебував за розбій та наркотики. Після звільнення повернувся додому, де продовжив вчиняти правопорушення. 

За жертв обирав жінок, адже вони не зможуть дати гідну відсіч, та і смикнути жіночу сумку чи гаманець з руки жінки куди легше, ніж намагатися обікрасти чоловіка. Лише за останні три місяці підозрюваний пограбував двох жінок у м. Ніжині (перший випадок мав місце біля центрального ринку, і також серед білого дня).

Раніше ми писали, що даного чоловіка поліція вже допитувала і підозрювала під час розслідування першої крадіжки: Вирвав з рук сумку і втік: грабіж серед білого дня у Ніжині 

Затримали чоловіка правоохоронці під ранок 03 жовтня, у одному із дворів житлових будинків. У нього при сої був гаманець потерпілої, щоправда вже без грошей. Чоловік у злочині зізнався, надав покази.

За підозрою у повторному вчиненні грабежу (ч. 2 ст. 186 КК України), чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Скоро чоловік зустрінеться з суддею всьоме і, сподіваємось, після відбування покарання все ж вирішить стати на шлях виправлення.

mynizhyn.com за матеріалами Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліцї
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: