Працівників соціальної сфери привітали зі святом

У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня забезпечують реалізацію

У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня забезпечують реалізацію


У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

З нагоди відзначення професійного свята, 31 жовтня, у залі засідань виконавчого комітету міський голова Анатолій Лінник привітав присутніх з професійним святом.

До вітальних слів міського голови долучився заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, який координує роботу ніжинських закладів соціальної сфери.

Після привітань кращих працівників соціальної сфери міста нагородили Грамотами та Подяками, виконавчого комітету Ніжинської міської ради за зразкове виконання професійних обов’язків, з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери та за добросовісну й сумлінну працю, професіоналізм, відповідальне відношення до виконання посадових обов’язків.

Працівників Ніжинського міського центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді відзначено Грамотами Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за значний особистий внесок у справу реалізації державної політики щодо сімей, дітей та молоді, сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Управління культури і туризму подарувало приємні хвилини відпочинку за участі дитячого зразкового ансамблю танцю «Вікторія» міського Будинку культури, лауреатки міжнародних конкурсів Юлії Муравко, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів, баяніста-віртуоза Ігора Куніцина, Дарини Білоус, Олександра Савича, Анатолія Поташова та ведучої Антоніни Купрій.





































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: