Урочисто відкрили меморіальну дошку Дмитру Антикову

06 грудня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки головному старшині 2-ї гаубичної артилерійської батареї гаубичного артилерійського дивізіону військової частини 3018 Національної Гвардії України Дмитру Антикову

06 грудня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки головному старшині 2-ї гаубичної артилерійської батареї гаубичного артилерійського дивізіону військової частини 3018 Національної Гвардії України Дмитру Антикову в Ніжинській  ЗОШ І-ІІІ ступенів №15.

У відкритті меморіальної дошки взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, депутат міської ради Наталія Радченко, військовий комісар Володимир Якущенко, вчителі та учні школи, рідні та близькі.

У вступному слові заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко зазначив, що сьогодні ми віддаємо шану одному із Героїв України Дмитру Антикову, який на олтар нашої з вами свободи поклав найдорожче - життя. Також багато гарних слів в пам’ять про Дмитра лунало від першої вчительки та директора школи.

Право відкрити меморіальну дошку бійцю Національної Гвардії України надано мамі Аллі Антиковій та заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігору Алєксєєнку.

Отець Олександр освятив меморіальну дошку, а всі присутні помолились за упокій душі загиблого Героя. Пам'ять про загиблого воїна, який віддав своє життя за цілісність України, вшанували хвилиною мовчання.


Джерело: nizhynrada.gov.ua