Баскетбольна команда «НДУ – Ніжин» стала чемпіоном області

Баскетбольна команда НДУ-Ніжин чемпіон Чернігівської області з баскетболу. Баскетбольна команда « НДУ – Ніжин» єдина команда не з обласного центру, яка вже вдруге спромоглася стати чемпіоном Чернігівської області

Баскетбольна команда НДУ-Ніжин чемпіон Чернігівської області з баскетболу. Баскетбольна команда « НДУ – Ніжин» єдина команда не з обласного центру, яка вже вдруге спромоглася стати чемпіоном Чернігівської області


Баскетбольна команда НДУ-Ніжин чемпіон Чернігівської області з баскетболу!

Баскетбольна команда « НДУ – Ніжин» єдина команда не з обласного центру, яка вже вдруге спромоглася стати чемпіоном Чернігівської області з баскетболу. Вперше за останніх 20 років Ніжинській баскетбольній команді вдалося виграти Чемпіонат Чернігівської області з баскетболу ще  в 2013 році, а повторити   успіх вдалося в 2019 році. 

За результатами баскетбольного сезону 2019 року  Чемпіонату Чернігівської області, баскетбольна команда НДУ-Ніжин зайняла перше місце серед чоловічих команд. 



Ніжинські баскетболісти доклали чимало зусиль для досягнення високих результатів, про що свідчить чимала кількість перемог  над своїми суперниками. Однією з найважливіших та вирішальних перемог  ніжинської команди в Чемпіонаті області можна визнати перемогу над багаторазовими чемпіонами та найкращою командою області «Десна» з міста Чернігів. З рахунком 102-82 перемогу в домашній зустрічі в м. Ніжині здобули саме господарі майданчику. 


Звісно були і невдачі, так в одному із виїзних турів БК «НДУ –Ніжин» зазнала єдиної  поразки в чемпіонаті від чернігівської команди «ОКДЮСШ». Маючи труднощі фінансового характеру,  можливості виступати в оптимальному, найсильнішому складі та маючи інші несприятливі організаційні моменти,  Ніжинська баскетбольна  команда «НДУ-Ніжин» змогла на належному рівні виступити в Чемпіонаті Чернігівської області з баскетболу та досягти високих результатів. 

Чималих зусиль для досягнення  успіху та високих результатів доклали гравці команди  «НДУ – Ніжин » а саме: Багмут О., Багмут Ю.,Волошин Д., Гуцик О.,  Ілляшенко В., Мазарчук А., Паливода С., Пулинець С., Савченко А., Ситник М., Топчий В., Цветков О.  та тренер команди – Півень С. М. 

Перемогами в 2019 році  ніжинські баскетболісти відзначилися не лише на Чернігівщині, також високих результатів досягли і в сусідній області, здобувши друге місце в  фінальній частині Чемпіонату Сумської області з баскетболу 3 на 3. Команда БК «НДУ-НІЖИН» висловлює щиру подяку всім небайдужим  за підтримку, організацію  та можливості  участі команди в змаганнях.






















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: