День всіх закоханих у Ніжині: ТОП-7 ідей для подарунків

День всіх закоханих, або ж День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця

День всіх закоханих, або ж День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


День всіх закоханих, або ж День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. Для кожної людини цей день особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 
 
14 лютого вже на носі, а ви не знаєте, що подарувати? Тоді ловіть наш ТОП-7 ідей для подарунків коханим на День святого Валентина у Ніжині:
 
1. «Веселий Джин» - магазин оригінальних товарів та подарунків, таких, котрі перетворюють звичайний день у свято! Завітайте в «Веселий Джин» і переконайтеся самі! ТЦ "Пасаж", 2 поверх.
 
«Веселий Джин» в Instagram і Facebook


 

2. Нижня білизна.

Про що мріє жінка? Комфорт, краса, практичність - і це все разом. Ви скажете не можливо... А для магазину нижньої білизни «Грація» все можливо! Тут ви знайдете і вишуканий комплект нижньої білизни, спокусливі кружева і зручні піжами. А якщо ви хочете 100% догодити своїй половинці, у магазині можна придбати спеціальний подарунковий сертифікат.

Також, в асортименті магазину є білизна для чоловіків. «Бутік «Грація» знаходить за адресою: місто Ніжин, торговий павільйон №938-А на Центральному ринку. Телефон: 068 194 2304.

 

3. «Ніжин-Хліб». Кохання має солодкий смак!
 
«НіжинХліб» пропонує торти до дня Святого Валентина: «Закоханим», «Для тебе», «Спокуса» та багато інших. Адже солодкі подарунки - це так приємно, а ми точно знаємо, як зробити ваше свято незабутнім!

Придбати торти можна у фірмових кіосках «Свіжий хліб» та магазинах міста.


 

4. Оригінальний букет, чи фотосесія порадує вас і вашу половинку.

Такий подарунок вам на замовлення організує Katerina Scherbakova у Ніжині! Солодощі і квіти або справжній чоловічий букет – завжди в моді, а в такому поєднанні виглядають на мільйон. А від професійної романтичної фотосесії взагалі ніхто не відмовиться!
 
Ви гарантовано будете у захваті!

Телефон: 068 101 8004.

 

5. Гелієві кульки, букети, серця до Дня закоханих з доставкою! 
 
14 лютого з кожним роком все більше та більше стає поруч з основними святами в Україні. Він стає в один ряд з днем народження, річницею та іншими приємними святами. Кожен прагне придумати такий подарунок, аби підкорити серце коханої людини. В такому випадку є чудовий варіант – купити повітряні кулі на День Святого Валентина. 
 
Магазин «Все для свята та весілля» (ринок, бутик 9, вниз від м’ясного павільйона). Тел. 068-102-29-70

Магазин «Все для свята та весілля» у Facebook.


 
 
6. Організуй коханій людині романтичний День  закоханих з легким паром!

Сауна, басейн, камін, кімната відпочинку. Все це чекає на вас за адресою: м.Ніжин, вул. Авіації (приміщення фірми «Інжен»). 

Телефони: 097 354 98 91, (04631) 3 14 91.


 
 
7. Магазин «БАГІРА» - стартові набори для гель лаку, сенсорні лампи, фрезера, манікюрні  набори сталекс, професійні фени, вирівнювачі для волосся, високоякісна косметика для макіяжу, тримери... розгубились? Тоді подарунковий  сертифікат - кращий подарунок для твоєї коханої!

Магазин «БАГІРА» вул, Братів Зосим, 9, тел.: (097) 93-88-247.

Магазин «БАГІРА» в Іnstagram

Незабутній День всіх закоханих на сайті Mynizhyn.com

Це відмінна можливість приємно здивувати свою другу половинку, розмістивши фото, відео або чуттєве привітання на сайті Mynizhyn.com, яке потрапить прямо в серце. 

Цей оригінальний та нестандартний подарунок не залишить нікого байдужим, адже все буде зроблено з любов’ю. Це може бути як просте текстове поздоровлення, так і відеопривітання, або ж чуттєвий вірш. Все залежить від вашої фантазії. 

Публікація на сайті коштуватиме – 200 грн. Надсилайте свої привітання на нашу пошту mynizhyn.com@gmail.com або в месенджер Facebook за цим посиланням. Визначайтеся та до справи, зробіть День всіх закоханих справді незабутнім!

А найголовніше - просто кохайте і будьте коханими!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: